Τεσσάρα, αήττητο και super Λουίζ Φερνάντεθ... Αστέρας - Βόλος 4-0

Τεσσάρα, αήττητο και super Λουίζ Φερνάντεθ... Αστέρας - Βόλος 4-0

Ιούλιος 04, 2020 - 21:30
2 σχόλια

Το παιχνίδι μπορεί να ήταν βαθμολογικά αδιάφορο και για τις δύο ομάδες ωστόσο ο Αστέρας Τρίπολης φρόντισε με την απόδοση του να δείξει την ίδια σοβαρότητα όπως και στις υπόλοιπες αναμετρήσεις που έχει δώσει και να κερδίσει με 4-0 τον Βόλο.

Χατ τρικ από τον υπεροχο ο Λουίζ Φερνάντεθ και από ένα γκολ από τον εξίσου πολύ καλό Σίτο με την αρκαδική ομάδα να φτάνει σε μια άνετη νίκη έχοντας επίσης ως πρωταγωνιστές τον Γιάννη Κώτσιρα με την μία του ασίστ και τον Μπόρχα Φερνάντεθ.

Με βασικούς τους Τσιφτσή και Αλί Μπαμπά και τους Χριστόπουλο, Τζίμα και Αλάγμπέ να έρχονται από τον πάγκο ο Μίλαν Ράσταβατς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά από τις ακαδημίες ενώ παράλληλα έκανε και τις απαραίτητες δοκιμές του βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα.

Το παιχνίδι όπως φανερώνει και το τελικό 4-0 δεν αφήνει περιθώρια ειδικής ανάλυσης με τον Αστέρα Τρίπολης να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο και να παραμένει αήττητος στην διαδικασία αυτή των play out.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Πασαλίδης (86’ Χριστόπουλος), Αντζουλάς, Τασουλής, Μουνάφο (60’ Μπελόκ), Μπόρχα Φερνάντεθ, Σίτο (60’ Τζίμας), Αλί Μπάμπα (46’ Ριέρα), Λουίς Φερνάντεθ (77’ Αλάγκμπε), Κρέσπι.

ΝΠΣ Βόλος (Στέφανος Ξηροφώτος): Καραγκιόζης, Μήτογλου, Διαμαντής, Φεράρι, Λύρατζης, Τσοκάνης, Μαξ, Γκουαροτσένα (85’ Μπαλογιάννης), Ζοάο (54’ Κορέλας), Γέντρισεκ (54’ Κυζιρίδης), Μουνίθ (65’ Μπάλλας).

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ. 1) για να σώσουν κάποια ομάδα και 2) για το στοίχημα.

Σκεφτείτε υπερόπτες να παίζατε πλευ οφ.Πλευ άουτ παίζετε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.