Τρίπολη: Δράση της ΚΝΕ ενάντια στο νέο αντιδραστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τις διαδηλώσεις (pics)

Τρίπολη: Δράση της ΚΝΕ ενάντια στο νέο αντιδραστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τις διαδηλώσεις (pics)

Ιούλιος 04, 2020 - 19:16
2 σχόλια

Την Πέμπτη 02/07/2020 και ώρα 18:30 ,μπροστά από το δικαστικό μέγαρο, στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη πραγματοποιήθηκε δράση της ΚΝΕ ενάντια στο νέο αντιδραστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τις διαδηλώσεις.
Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ καλούν σε μαζικό λαϊκό ξεσηκωμό για να αποσυρθεί τώρα το νομοσχέδιο της κυβέρνησης της ΝΔ, που προσπαθεί να “βάλει στο γύψο” το δικαίωμα στην εργατική λαϊκή κινητοποίηση, για το οποίο χύθηκαν ποταμοί αίματος.
Το νομοσχέδιο αποτελεί έναν επιπλέον σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα μέτρων έντασης της κρατικής τρομοκρατίας, του αυταρχισμού και της καταστολής, που προώθησαν και όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις – με τη σημερινή να προχωράει παραπέρα– για να στηρίξουν την επίθεση του κεφαλαίου σε βάρος των εργατικών λαϊκών αναγκών.

Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ καλούν όλους τους εργαζόμενους, τα φτωχά λαϊκά στρώματα και τη νεολαία να αντιδράσουν στην προσπάθεια της κυβέρνησης να:
Εισάγει νέους απαράδεκτους περιορισμούς ,ξεπερνώντας ακόμα και αυτούς που έχει ορίσει το ίδιο το αστικό Σύνταγμα.
Προχωρήσει όχι μόνο στην απαγόρευση και περιορισμό των διαδηλώσεων αλλά και γενικά των συγκεντρώσεων.
Ανάγει σε ιδιώνυμο αδίκημα τη συμμετοχή σε απαγορευμένη συγκέντρωση –διαδήλωση.

Ο λαός με την πάλη του και με την «οργανωμένη απειθαρχία» του δεν θα «συμμορφωθεί προς τας υποδείξεις». Θα το ακυρώσει στην πράξη ,όπως έκανε με τόσους άλλους παρόμοιους νόμους στο παρελθόν.

Δελτίο Τύπου


2 Σχόλια

Απέναντι στη βάση του Κολοκοτρώνη μαζικότερη εκδήλωση καθ'εκάστην κατά του ιμπεριαλιστικού ΝΑΤΟ με παραδοσιακό ισλαμικό ένδυμα, προσφορά ΠΑΙΡΝΩΝ

Με τέτοια ζημιά στους επαγγελματίες της διαδήλωσης, οι επαγγελματίες του τουρισμού νοιώθουν άρχοντες!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.