ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Πρωταθλητής ο Αριστέας Άργους στο Βόλο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:05:00 π.μ. | |
Πρωταθλητής ο Αριστέας Άργους στο Βόλο
 Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Ακαδημίας του ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ στο Πανελλήνιο Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου "ΒΟΛΟΣ 2017" που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και στο Γήπεδο Ολυμπιακού Βόλου, από 20 έως 23 Ιουνίου 2017 με την συμμετοχή 30 ομάδων και 600 αθλητών από όλη την Ελλάδα . 
Η ακαδημία του Άργους κατέλαβε την πρώτη θέση και στην ηλικιακή κατηγορία 2006 με προπονητές τους Κλεόβουλο Καλτάκη και Δημήτρη Τότσικα κερδίζοντας στο τελικό την ακαδημία του Βασίλη Λάκη (παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και της Εθνικής Ελλάδος) με 3-1. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ακαδημία του Βασίλη Λάκη είναι από τις πιο ισχυρές ακαδημίες στην Ελλάδα αριθμώντας 450 παιδιά.
Στην ηλικιακή κατηγορία 2007 με προπονητή τον Δημήτρη Τότσικα κατέκτησε την τρίτη θέση κερδίζοντας στον μικρό τελικό την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου με 2-1.
Στην ηλικιακή κατηγορία 2002-2003 με προπονητή τον Αποστόλη Κατσά κατέκτησε την τέταρτη θέση όπου στον μικρό τελικό έχασε από την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης με 1-0. 
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν και το ήθος που επέδειξαν, καθώς και στους προπονητές τους για την συστηματική και οργανωμένη δουλειά που κάνουν όλα αυτά τα χρόνια στην ακαδημία του Άργους. 
Να σημειωθεί ότι στο τουρνουά αυτό συμμετείχαν σπουδαίες και ιστορικές ομάδες, όπως ΠΑΟΚ , ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ,ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ Β. ΛΑΚΗ, ΕΛΕΥΣΙΝΑ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ,ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ,ΞΑΝΘΗ.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ