ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Με μεγάλη ανταπόκριση το καθιερωμένο πανηγύρι που διοργάνωσε "Ο Καββαδίας" στο Λυγουριό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:51:00 π.μ. | |
Με μεγάλη ανταπόκριση το καθιερωμένο πανηγύρι που διοργάνωσε "Ο Καββαδίας" στο Λυγουριό
Ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού "Ο Καββαδίας" διοργάνωσε το καθιερωμένο πανηγύρι με αφορμή την εορτή του Αγίου Πνεύματος, την Κυριακή 27 Μαΐου 2018, στον χώρο που πραγματοποιείται η λαϊκή αγορά, στο Λυγουριό. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη και το κέφι αστείρευτο!! 
Η πολυμελής ορχήστρα, όπου κλαρίνο έπαιξε ένα ταλέντο από τον τόπο μας, ο Αδριανός Δρούζας, ο Μαυρουδής Αντωνίου στο βιολί, ο Μπάμπης Πουρνάρας σε παραδοσιακά δημοτικά τραγούδια, ενώ η Ιωάννα Λεγάκη σε αιγαιοπελαγίτικους ήχους, μας ταξίδεψαν έως το ξημέρωμα!
Το πανηγύρι τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Επιδαύρου Κώστας Γκάτζιος, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Αναστάσιος Τζανής και Γιώργος Γαβρήλος, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Επιδαύρου Αναστάσιος Χρόνης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λυγουριού Παναγιώτης Καψάλης, οι Αντιδήμαρχοι Γιάννης Ξυπολιάς και Φώτης Σχινάς, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι φορέων από όλη την περιοχή.
Ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξή της την επιχείρηση "ΙΚΤΕΟ ΔΡΟΜΟΣ", που ήταν χορηγός στα μπλουζάκια του πανηγυριού , καθώς και όσους βοήθησαν στην όλη διοργάνωση! Και του χρόνου!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ