ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018

Συγκινητική πρόταση γάμου έκπληξη από ποδοσφαιριστή στην Αργολίδα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:57:00 π.μ. |
Αλέξανδρος - Εύα: Συγκινητική πρόταση γάμου έκπληξη από ποδοσφαιριστή στην Αργολίδα (βίντεο)
Ήταν μια βραδιά που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη του Αλέξανδρου Νέτζα, ποδοσφαιριστή του Αριστείωνα Λυγουριού, αλλά πολύ περισσότερο στην αγαπημένη του Εύα.


Ο Αλέξανδρος τα είχε οργανώσει όλα τέλεια και περίμενε το σύνθημα, όχι της εξέδρας έτσι όπως έχει μάθει τόσα χρόνια μέσα στα γήπεδα αλλά του Dj, ο οποίος και αυτός μέσα στο κόλπο, έβαλε το τραγούδι που είχε ζητήσει ο Αλέξανδρος...η συνέχεια βρίσκει τον μελλοντικό γαμπρό να γονατίζει μπροστά στον έρωτα της ζωής του, να βγάζει ένα πανέμορφο δαχτυλίδι και να κάνει την μαγική ερώτηση...Θες να με παντρευτείς;...

Η Εύα είπε το πιο μεγάλο ΝΑΙ, αγκάλιασε τον αγαπημένο της, τον φίλησε με πάθος και αυτός της φόρεσε το δαχτυλίδι. Οι στιγμές συγκινητικές με τους φίλους των παιδιών να χειροκροτούν το ζευγάρι.

Εδώ και 4 χρόνια το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, η Εύα δεν μπορούσε να το πιστέψει όταν ο καλός της γονάτισε και της ζήτησε να γίνει η γυναίκα που θα περάσει την υπόλοιπη ζωή μαζί του...

Από την άλλη ο Αλέξανδρος είχε άγχος όχι τόσο για την απάντηση, αφού η αγάπη που δένει τα δύο παιδιά είναι μεγάλα και το ΝΑΙ δεδομένο αλλά στο να πάνε όλα τέλεια και αυτή τη στιγμή να την θυμούνται για πάντα.

Να ευχηθούμε στα παιδιά με το καλό να γίνει ο γάμος, πάντα χαρούμενοι και ευτυχισμένοι.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ