ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

Τρεις μεγάλες εκδηλώσεις από την ΚΕΔΑΜ σε Άργος και Νέα Κίο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:51:00 μ.μ. | | | |
Τρεις μεγάλες εκδηλώσεις από την ΚΕΔΑΜ  στο Άργος
Τρεις μεγάλες εκδηλώσεις διοργανώνει ο Δήμος Αργους Μυκηνων και η ΚΕΔΑΜ στο Άργος και την Νέα Κίο.

ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ στις 31-8-2018


διοργανώνει Εμπορικός Σύλλογος Άργους με συνδιοργανωτές το Δήμο Άργου Μυκηνών, την ΚΕΔΑΜ, την Περιφέρεια και το Επιμελητήριο Αργολίδας. Με πολλές εκδηλώσεις και χάπενινγκς στους δρόμους για τους μικρούς μας φίλους, με ατελείωτη μουσική από djs και με μία μεγάλη μουσική συναυλία από το αγαπημένο συγκρότημα Imam Baildi που θα γίνει στην πλατεία μπροστά στο παλιό δημαρχείο στις 11 το βράδυ, σας καλούμε να περπατήσετε στους δρόμους του Άργους και να ψωνίσετε στα καταστήματά της κερδίζοντας από τις μεγαλύτερες εκπτώσεις της χρονιάς!

ΓΙΟΡΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ στις 2-9-2018

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών - ΚΕΔΑΜ υπό την αιγίδα της Unesco Πειραιώς & Νήσων και σε συνδιοργάνωση με το Σύλλογο Ψαράδων Αργολίδας ¨Οι Άγιοι Απόστολοι¨, σας καλούν στη Νέα Κίο. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Φρέσκο ψάρι, ζωντανή μουσική, χορευτικά συγκροτήματα σε μια αναβίωση ενός Μικρασιατικού εθίμου με βαθιές πολιτισμικές ρίζες στα βάθη των χαμένων πατρίδων.

· «Ελάτε να Χορέψουμε το μεγαλύτερο Χασαποσέρβικο». Εξέδρα παραλίας Νέας Κίου (μαρίνα). Ώρα έναρξης 18:30

· «Γλέντι με Ορχήστρα». Χώρος Πάρκινγκ . Ώρα έναρξης 20:30

Σας περιμένουμε όλους σε μια αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά, κοντά στις όχθες του Ερασίνου ποταμού και δίπλα στη θάλασσα με τα ψαροκάϊκα, στο γραφικό ψαροχώρι της Νέας Κίου του Δήμου Άργους Μυκηνών.

(ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ για τους ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ στο ΜΑΤΙ στις 3-9-2018


Διργανώνει ο Δήμος Άργους Μυκηνών – ΚΕΔΑΜ στο Αρχαίο Θέατρο του Άργους στις 9 το βράδυ.

Οι καλλιτέχνες που θ΄ ανέβουν στη σκηνή δείχνοντας την αλληλεγγύη τους για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές, είναι οι συμπολίτες μας Βαγγέλης Τρίγκας και Άγγελος Ανδριανός.

Αντί εισιτηρίου θα υπάρχει στην είσοδο Κουτί Αγάπης με ελάχιστη προσφορά 5 ευρώ. Τα χρήματα θα κατατεθούν στον ειδικό λογαριασμό για τους πυρόπληκτους του Υπουργείου Οικονομικών.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ