ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 5 Αυγούστου 2018

Παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας και πλήθος προσωπικοτήτων τα βραβεία "Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη" στην Ερμιονίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:54:00 π.μ. | |
Παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας και πλήθος προσωπικοτήτων τα βραβεία "Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη" στην Ερμιονίδα
 Παρουσία του Πρόεδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Ερμιονίδα η τελετή  απονομής των βραβείων «ΜΑΡΙΑΝΝΑ Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ». 
Στην εκδήλωση τιμήθηκαν ο Καθηγητής Αρχαιολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης, Νικόλαος Σταμπολίδης με το Βραβείο Πολιτισμού 2018 και, ο Ερμιονικός Σύνδεσμος.
Το Βραβείο Πολιτισμού για την Ελληνική Παράδοση 2018 παρέλαβε ο πρόεδρος του Ερμιονικού Συνδέσμου, Γιάννης Σπετσιώτης. Τα βραβεία πολιτισμού Μαριάννας Βαρδινιγιάννη ήταν υπό την αιγίδα της Ελληνικής προεδρίας και του Δήμου Ερμιονίδος.
Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη ανακοίνωσε πως κάθε χρόνο θα δίνονται υποτροφίες για φοιτητές από την περιοχή που φοιτούν σε σχολές Αρχαιολογίας και καλών τεχνών.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό Τέρενς Σπένσερ Κουίκ, ο Πρόεδρος της Ενωσης Κέντρου Βασίλης Λεβέντης, οι βουλευτές Αργολίδος Γ.Γκιόλας ,Γ.Ανδριανός,Γ.Μανιάτης, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π.Τατούλης ,ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Α.Χειβιδόπουλος, ο Βαρδής Βαρδινογιάννης, η θεματική αντιπεριγερειάρχης Ε.Παναγιωτοπούλου, ο δήμαρχος Ερμιονίδος Δ.Σφυρής , ο Λουί Ζισκάρ Ντ' Εστέν, δήμαρχος του γαλλικού Δήμου Σαμαλιέρ και γιος του πρώην Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας, Βαλερί Ζισκάρ Ντ' Εστέν, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Β.Σιδέρης , Φ.Στεφανόπουλος και Σαρρής, η τέως Βασιλική οικογένεια της Ελλάδος, η κα Γουλανδρή κα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ