ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Αργολίδα: Η Εορτή του Τιμίου Προδρόμου στο Κιβέρι (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:44:00 μ.μ. | | |
Αργολίδα: Η Εορτή του Τιμίου Προδρόμου στο Κιβέρι (βίντεο)
 Την Tετάρτη 29 Αυγούστου 2018, η Αγία μας Εκκλησία εορτάζει την ανάμνηση της Αποτομής της Τιμίας κεφαλής του Αγίου, ενδόξου, προφήτου, Προδρόμου και Βαπτιστού Ιωάννου και πανηγυρίζει όλως ιδιαιτέρως ο Ενοριακός Ιερός Ναός Τιμίου Προδρόμου στο Κιβέρι του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα.

Την παραμονή της εορτής, Τρίτη 28 Αυγούστου 2018 τελέσθηκε Μέγας πανηγυρικός Εσπερινός μετά θείου κηρύγματος , προεξάρχοντος του Αρχιμανδρίτη Χρυσοστόμου Ευστρατίου.
Το θείο κήρυγμα κήρυξε ο Αιδ/τος  Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Σελλής, Προέδρος του ΙΣΚΕ.
Στο τέλος του Εσπερινού έγινε η λιτάνευσης της Ιεράς Εικόνος του Τιμίου Προδρόμου σε όλο το χωριό προς ευλογία των κατοίκων.
Ο εφημέριος της Ενορίας και Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως Αργολίδος Πρωτ. Πέτρος Αθανασόπουλος, ευχαρίστησε όλους τους Ιερείς που τίμησαν με την παρουσία τους τον Τίμιο Πρόδρομο καθώς και όλους τους προσκυνητές που ήρθαν στο Κιβέρι για την εορτή .
Στον πανηγυρικό εσπερινό παραβρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Γαβρήλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κωνσταντίνος Μπέγκος οι αντιδήμαρχοι Δ.Κρίγγος και Θ. Οικονόμου, ο πρόεδρος του Παναργειακού κ. Λυμπέρης , η πολιτευτής Σόνια Ταντάρου κα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ