ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

1-2 ο Αστέρας Δρεπανιακός με το Ναύπλιο 2017 για το κύπελλο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:29:00 π.μ. | | |
1-2 ο Αστέρας Δρεπανιακός με το Ναύπλιο 2017 για το κύπελλο
Στο Δρέπανο η τοπική ομάδα του Αστέρα υποδέχθηκε το Ναύπλιο 2017 για την πρώτη φάση του κυπέλλου Αργολίδας. Το Ναύπλιο ήταν αυτό που πήρε τη νίκη και την πρόκριση με σκορ 2-1 και αφού χρειάστηκε να κάνει την ανατροπή λόγω του γεγονότος ότι έχανε στο ημίχρονο με 1-0. 
Ο Αστέρας Δρεπανιακός αν και έπαιζε χωρίς ίσως τον πιο έμπειρο του ποδοσφαιριστή τον Δημήτρη Γκιαούρη, στάθηκε πάρα πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε μία ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει τη φετινή χρονιά και σε κύπελλο αλλά και σε πρωτάθλημα, έχοντας ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν φάει τον πρωταθλητισμό με το κουτάλι.
Την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο του Δρεπάνου οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ξεκίνησαν καλύτερα τον αγώνα και αυτή τους η υπεροχή καρποφόρησε με ένα πάρα πολύ ωραίο γκολ από τον Δήμα, με πλασέ και ενώ πριν είχε πραγματοποιηθεί άψογος συνδυασμός και πάσα - λόμπα του Μανιάτη προς τον σκόρερ.
Το ημίχρονο τελείωσε με τον Αστέρα να πηγαίνει με το υπέρ του 1-0 στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη ο Χάρης Σταυρόπουλος έκανε δύο αλλαγές ακριβώς με το ξεκίνημα περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τον Παπασαράντο και τον Καλυβά.
Ο δεύτερος ήταν και αυτός ο οποίος έδωσε πνοή στη μεσαία γραμμή και απο τα πόδια του περνούσαν πλέον όλες οι επιθέσεις της ομάδας και αυτός ήταν που έστειλε συστημένη την μπάλα στο κεφάλι του Διαμαντή για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι.
Η πίεση από την πλευρά του Ναυπλίου ανέβηκε με αποτέλεσμα ο Δριμούρας να κερδίσει πέναλτι από τον Τσουρδίνη σε μία φάση που διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι ότι δεν υπάρχει παράβαση.
Ο Δριμούρας ανέλαβε την εκτέλεση ευστόχησε, έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ όπου έμεινε μέχρι το τέλος, με το τελικό 1-2 να δίνει την πρόκριση στο Ναύπλιο 2017.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ: Αραμπός, Μαούρης,Ρεβίθης,Γεωργάς,Τσουρδίνης,Μανιάτης,Βερβενιώτης (Σοροβίγκας 85'), Μανδυλης, Αραμπός ( 73' Σέρφας),Δήμας,Βλάχος
ΝΑΥΠΛΙΟ 2017:Παπασαράντος Φ., Διαμαντής, Μίχος (46' Παπασαράντος Π.) ,Μπούκουρης,Φίλης, Φλεβάρης Γ. ,Διαμαντής Τ., Διαλιάτσης (46' Καλυβάς), Φλεβάρης Β, Σάκουλης, Δριμούρας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ