ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

3ο Πολυθεματικό Συνέδριο από το Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας 28 έως 30 Σεπτεμβρίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:09:00 μ.μ. | |
3ο Πολυθεματικό Συνέδριο από το Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας 8 έως 30 Σεπτεμβρίου
Ο Ι.Σ. Αργολίδας διοργανώνει το «ΠΟΛΥΘΕΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ» για 3 η συνεχόμενη χρονιά στον Πολυχώρο Πολιτισμού ¨Φουγάρο¨ στο Ναύπλιο, από 28 έως 30 Σεπτεμβρίου 2018, σε συνεργασία με τη Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, το Δήμο Ναυπλιέων και την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.

Οι τελευταίες εξελίξεις που απασχολούν τη διεθνή ιατρική επικαιρότητα και ενδιαφέρουν τις περισσότερες ειδικότητες της ιατρικής επιστήμης θα αποτελέσουν το αντικείμενο του σεμιναρίου. 

Η συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων και εκλεκτών συναδέλφων μέσα από στρογγυλά τραπέζια, διαλέξεις κλινικά φροντιστήρια θα δώσει τη δυνατότητα γόνιμου επιστημονικά διαλόγου, ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών με σκοπό τη βελτίωση της γνώσης, την αναβάθμιση της παρεχόμενης περίθαλψης αλλά και την ανάδειξη και προβολή της προσπάθειας των ιατρών της περιφέρειας σε επιστημονικό επίπεδο. 

Ταυτόχρονα θα αναπτυχθούν πρωτοβουλίες και από άλλους επιστήμονες και επαγγελματίες του χώρου της υγείας. 

Η παρακολούθηση του Συνεδρίου είναι δωρεάν για τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας, αλλά και για όλους τους επαγγελματίες υγείας του Νομού Αργολίδας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Πρόσκληση

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας σας προσκαλούν να παρευρεθείτε στην επίσημη τελετή έναρξης του 3ου Πολυθεματικού Συνεδρίου Αργολίδας, που θα πραγματοποιηθεί, την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018, και ώρα 20:30 μ.μ. στο Βουλευτικό.

 Η παρουσία σας θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για εμάς. Η Πρόεδρος του Ι.Σ.Α. Στεφανοπούλου-Μαυρομμάτη Δήμητρα Βιοπαθολόγος 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

20.30 – 20.45 Προσφωνήσεις – Χαιρετισμοί επισήμων 

20.45 – 21.15 Βράβευση εισαχθέντων φοιτητών σε ιατρικές σχολές της χώρας 

21.15 – 10.00 «Η Επίδαυρος μας ταξιδεύει στην ιστορία της υγείας» Ομιλητής: Β. Λαμπρινουδάκης, Ομότιμος Καθηγητής Κλασικής Αρχαιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Γενικός Γραμματέας Δ.Σ. του Σωματείου Διάζωμα 

10.00 Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο «Συμφωνία» Ναυπλίου υπό τη διεύθυνση του Μαέστρου Θεοδόση Αντωνιάδη
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ