ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Γ. Μανιάτης: Αποκλείουν 35 χωριά της Αργολίδας από εξισωτικές αποζημιώσεις αγροτών και κτηνοτρόφων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:18:00 π.μ. | |
Γ. Μανιάτης: Αποκλείουν 35 χωριά της Αργολίδας από εξισωτικές αποζημιώσεις αγροτών και κτηνοτρόφων
Ο Βουλευτής Αργολίδας, καθ. Γ. Μανιάτης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Αποκλείουν 35 δημοτικά διαμερίσματα και χωριά της Αργολίδας από ενισχύσεις εξισωτικών αποζημιώσεων αγροτών και κτηνοτρόφων.

Η Υπουργική Απόφαση που θα εφαρμοστεί από 01.01.2019, αποκλείει περιοχές όπως Μαλανδρένι, Σχοινοχώρι, Μπόρσα, Λυγουριό, Ηλιόκαστρο, Μετόχι, Αδάμι, Αρκαδικό, Δήμαινα, Επίδαυρος, Κρανίδι, Τραχειά, Δίδυμα, Φούρνοι κ.ά.

Η εφαρμογή της απόφασης αυτής, θα έχει ως αποτέλεσμα, τη σημαντική μείωση του εισοδήματος των κατοίκων των 35 αυτών δημοτικών διαμερισμάτων της Αργολίδας, από την απώλεια ενός μέσου εξισορρόπησης της φορολογικής και ασφαλιστικής επιδρομής της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Ειδικά ο κλάδος της κτηνοτροφίας θα υποστεί ίσως το τελειωτικό χτύπημα.

Επιπλέον, οι νέοι αγρότες, κτηνοτρόφοι και γεωργοί των οικισμών, θα πάψουν να λαμβάνουν τις επιπλέον μοριοδοτήσεις για ένταξη στο καθεστώς των νέων αγροτών, σχεδίων βελτίωσης, της κατανομής του εθνικού αποθέματος.

Με Ερώτηση μου στη Βουλή, ζητώ από την κυβέρνηση, να αναλάβει τις ευθύνες της για την αρνητική αυτή εξέλιξη σε βάρος χιλιάδων αγροτών της Αργολίδας».

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ