ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Πορεία διαμαρτυρίας μαθητών στο Άργος για την μη μεταφορά τους από το ΚΤΕΛ - Χειβιδόπουλος: Ανοιχτό το ενδεχόμενο επίταξης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:53:00 π.μ. |
Πορεία μαθητών στο Άργος για την μη μεταφορά τους από το ΚΤΕΛ - Χειβιδόπουλος: Ανοιχτό το ενδεχόμενο επίταξης
Η σοβαρή κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην Αργολίδα με την άγονη διαδικασία του διαγωνισμού για την μεταφορά των μαθητών περνάει στο επίπεδο της διαμαρτυρίας.


Σήμερα Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου μαθητές από το σχολικό συγκρότημα του 1ου ΕΠΑΛ  Άργους πραγματοποίησαν μικρή πορεία διαμαρτυρίας για την μη μεταφορά τους από το ΚΤΕΛ από και προς το σχολείο.

Η κατάσταση σύμφωνα και με τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας βρίσκεται σε στάσιμο σημείο χωρίς κάποιος αυτή την στιγμή να μπορεί να δώσει σαφή απάντηση για το πρόβλημα ή να προβλέψει τι θα γίνει καθώς ο διαγωνισμός της Περιφέρειας Πελοποννήσου κηρύχθηκε αγώνος.

Ο κος Χειβιδόπουλος με δήλωσή του στην πρωινή εκπομπή ΜΑΖΙ και στους δημοσιογράφους Βασίλη Ζώη και Αλεξία Δρίτσα δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο της επίταξης λεωφορείων αν δεν βρεθεί λύση άμεσα.

Οι μαθητές από την πλευρά τους διαμαρτύρονται καθώς το κόστος για τις οικογένειες τους είναι μεγάλο ενώ και σε πολλές περιπτώσεις οι γονείς αδυνατούν να μεταφέρουν με ιδία μέσα τα παιδιά τους στο σχολείο. 

 Φώτο αρχείου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ