ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Τατούλης κήρυξε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης τους νομούς Αργολίδας και Κορινθίας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:29:00 μ.μ. |
Ο Τατούλης κήρυξε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης τους νομούς Αργολίδας και Κορινθίας (βίντεο)
 Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης βρέθηκε από νωρίς στο Άργος για να δει τα προβλήματα από την κακοκαιρία και σε δηλώσεις του στον Σκαι 100.3 FM ενημέρωσε οτι κηρύσσονται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι νομοί Αργολίδας και Κορινθίας.


Επίσης είπε ότι ο μηχανισμός είναι σε ετοιμότητα και εγρήγορση, η Πελοπόννησος είναι η Περιφέρεια που πλήττεται περισσότερο από το φαινόμενο και υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα στις καλλιέργειες και καταστροφές σε μερικές περιουσίες.

Έχουν γίνει απεγκλωβισμοί και εκκενώσεις μεμονωμένων χώρων, όχι ολόκληρων οικισμών, αλλά μόνο σε επικίνδυνα σημεία.

Ειδικά για τις καλλιέργειες ο Περιφερειάρχης ανέφερε πως η Περιφέρεια ξεκινάει άμεσα διαδικασίες καταγραφής και υποστήριξης των αγροτών για αποζημιώσεις.
Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα, από την υπερχείλιση του ποταμού Ξεριά στο Άργος. Η πυροσβεστική απεγκλωβίζει συνεχώς ανθρώπους από τα σπίτια τους και η αστυνομία έχει διακόψει την κυκλοφορία στην είσοδο του Άργους από το Ναύπλιο στο ύψος του Αγίου Βασιλείου.
Με δήλωση του στο ΣΚΑΪ, ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης ζήτησε από την κυβέρνηση να κηρύξει τις πληγείσες περιοχές της Πελοποννήσου από το φαινόμενο “Ζορμπάς” σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ