ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Σε εξέλιξη στην Αρχαία Ολυμπία το 5ο Διεθνές Σχολείο ΠΣΑΤ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:27:00 μ.μ. |
Σε εξέλιξη στην Αρχαία Ολυμπία το 5ο Διεθνές Σχολείο ΠΣΑΤ
Σε εξέλιξη είναι οι εργασίες του 5ου Διεθνούς Αθλητικού Σχολείου του ΠΣΑΤ που διεξάγεται στην Αρχαία Ολυμπία με τη χορηγία της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας.
Την έναρξη των εργασιών κήρυξε ο Πρόεδρος του ΠΣΑΤ Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, παρουσία του Προέδρου του ΤΕΑΣ ΕΣΗΕΠΗΝ Θανάση Μπαμπανέβα,Πρόεδρου της ΕΣΗΘΣτΕΕ Δημήτρη Χορταριά, του Προέδρου του ΤΕΑΣ ΕΣΗΘΣτΕΕ Σωτήρη Κέλλα, του Προέδρου της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου Ηρόδοτου Μιλτιάδους και του Προέδρου της Ένωσης Αθλητικών Συντακτών Ευρώπης (AIPS Εurope), Τσαρλς Καμενζούλι.

Τις ομιλίες άνοιξε ο Πρόεδρος του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, αλλά και μέλος του ΕΣΡ, Γιώργος Πλειός που ανέλυσε το θέμα: «Το νέο επικοινωνιακό τοπίο και η εμπειρία του αθλητισμού».

Ο καθηγητής, Διευθυντής Εργαστηρίου Εφαρμογών Πληροφορικής στα ΜΜΕ, Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Ανδρέας Βέγλης μίλησε για τη «Χρήση μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων (drones) στην αθλητική Δημοσιογραφία».
«Το κοινωνικό μοντέλο της αναπηρίας και ο ρόλος του αθλητικού συντάκτη στην καταπολέμηση του μισαναπηρισμού (disablism – discrimination against disabled people)», ήταν το ιδιαίτερα ενδιαφέρον θέμα που ανέπτυξε η Γιώτα Αντωνοπούλου, Επίκουρη Καθηγήτρια Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Οι εργασίες για το πρωί της Παρασκευής ολοκληρώθηκαν με το θέμα «Social Media και νέες μορφές τηλεόρασης, η περίπτωση των mega events», που ανέπτυξε ο τέως πρόεδρος του ΠΣΑΤ, Σωτήρης Τριανταφύλλου.
Το απόγευμα οι διαλέξεις εστιάστηκαν στον αθλητικό τουρισμό. Ο δημοσιογράφος Νίκος Γιαννόπουλος μίλησε με θέμα: «Αθλητικός Τουρισμός- Το δυνατό χαρτί του ελληνικού Τουρισμού».

«Άνδρος και Αθλητικός Τουρισμός», ήταν το θέμα της Ελένης Τσαλκατίδου (υποψήφια διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών, Δημοσιογράφος) και της δημοσιογράφου Ειρήνης Λάζαρη και ακολούθησε η Έφη Ζίκουλη, ιδιοκτήτρια της εταιρείας «Sportstraveler76» που μίλησε για «ST76- Sport & Destination Marketer».
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος ως μοναδικός Δημαρχος ομιλητής στην εκδηλωση  εκπροσώπησε την τοπική αυτοδιοίκηση με θέμα: «Αθλητικός Τουρισμός και Τοπική Αυτοδιοίκηση, το παράδειγμα του Ναυπλίου».

Ο Κωνσταντίνος Μητρόπαπας, CEO της εταιρίας «diaplous» αναφέρθηκε στον «Οικογενειακό Αθλητισμό στην Ελλάδα», η Μαρίνα Κουταρέλλη, CEO της Communication Lab μίλησε για το «SPETSES MINI MARATHON , ένα πετυχημένο case study Αθλητικού Τουρισμού» και η μέρα ολοκληρώθηκε με τον Γενικό Συντονιστή Μαραθωνίου Αθήνας, Μάκη Ασημακόπουλο με ομιλία με θέμα: «Η στρατηγική ανάπτυξης ενός γεγονότος αθλητικού τουρισμού, με αντίκτυπο στην οικονομία και Δημόσια Διοίκηση, Η περίπτωση του Μαραθωνίου Αθήνας».


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ