ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:10:00 μ.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Πελοπόννησο
Με σημαντικά θέματα θα συνεδριάσει τη Δευτέρα το περιφερειακό συμβούλιο της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Η συνεδρίαση θα γίνει στο Πνευματικό κέντρο της Τρίπολης στις 16:00 το μεσημέρι.

-Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η ΠΕ Λακωνίας σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών και τον υπεύθυνο καθηγητή κ. Μαγιάτη Προκόπη, την Κυριακή 14/10/2018 και ώρα 18:00 μμ στο Διοικητήριο της ΠΕ Λακωνίας στην αίθουσα Γιάννη Ρίτσου και Νικηφόρου Βρεττάκου, υλοποιούν συνάντηση-ενημέρωση και εκπαίδευση των ελλαιοκαλλιεργητών Λακωνίας, στα πλαίσια του προγράμματος INTERREG MED ARISTOIL.

-Διασωστική άσκηση θα γίνει το Σαββατοκύριακο στο Σοφικό Κορινθίας με τη συμμετοχή εθελοντών από όλη την Ελλάδα κα το εξωτερικό.

-Ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού και του τραχήλου της μήτρας θα γίνει στο ίδρυμά Ζαφείρη στο Άστρος την Κυριακή στις 6:30 το απόγευμα.

-Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης,επισκέφτηκε την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018 το έργο Γέφυρα Πόρου-Παράκαμψη Γερακίου. Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο που ήταν αίτημα των πολιτών για πολλά χρόνια και μόλις ολοκληρωθεί θα αναβαθμίσει το οδικό δίκτυο της Λακωνίας, καθώς θα μειωθεί ο χρόνος πρόσβασης προς την Ανατολική Λακωνία, ενώ παράλληλα θα γίνει ασφαλέστερη η διέλευση των οχημάτων.

Πληροφορίες και από την ert.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ