ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Η εορτή του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλήτου στον Ίναχο Αργολίδας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:42:00 μ.μ. | | |
Η εορτή του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλήτου στον Ίναχο Αργολίδας (βίντεο)
Την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017, εορτή του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλήτου, εορτάζει ο φερώνυμος Ναός στον Ίναχο του Δήμου Άργους – Μυκηνών στην Αργολίδα.

Την παραμονή της εορτής, Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018 εψάλει Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος, ιερουργούντος του Πρωτοπρεσβυτέρου πατρός Δημοσθένους Γάτσιου.

Μετά το τέλος του πανηγυρικού εσπερινού ακολούθησε περιφορά της ιερής εικόνας σε όλο το δημοτικό διαμέρισμα παρουσία πλήθος κόσμου.
Παραβρέθηκαν οι βουλευτές Αργολίδας Γ.Ανδριανός Γ.Γκιόλας και Γ. Μανιάτης, ο περιφερειακός σύμβουλος Β.Σιδέρης, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Άργους -Μυκηνών Κ.Μπέγκος, οι Αντιδήμαρχοι Χ.Πετσέλης και Π.Δούρος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ν.Δελής, Πρόεδρος Π.Ο. Πελοποννήσου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μαλτέζος κα.
Ο Ιερέας του ναού πρωτοπρεσβύτερος π. Θεοδόσιος Μπονταίτης ευχαρίστησε τον π.Δημοσθένη Γάτσιο που τέλεσε τον πανηγυρικό εσπερινό και κήρυξε τον θείο λόγο καθώς και τους Ιερείς που τίμησαν τον Άγιο Δημήτριο ,αλλά και τα παιδιά του δημοτικού σχολείου Ινάχου που λάμπρυναν με την παρουσία του την εορτή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ