ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Μεγάλο ντέρμπι στην Νέα Κίο: Διομήδης Άργους - ΑΕΚ 22-22

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:52:00 μ.μ. | | | | |
Μεγάλο ντέρμπι στην Νέα Κίο: Διομήδης Άργους - ΑΕΚ 22-22
 Με γκολ του Μπάλαζ 1,5 λεπτό πριν το τέλος του αγώνα η ΑΕΚ κράτησε το αήττητο (22-22) στο Άργος από τον Διομήδη σε εξ' αναβολής αναμέτρησης για την όγδοη αγωνιστική της handball premier.

 Η ομάδα του Νίκου Γραμματικού μπορεί να παρέμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα ωστόσο έχασε βαθμό και μάλιστα σε μια έδρα όπου ο Ολυμπιακός/όμιλος Ξυνή πήρε τη νίκη. Η απώλεια της Ένωσης στο κλειστό της Νέας Κιού μπορεί να μετρήσει στο φινάλε για την κατάληψη της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου.
 Σημαντικές επιθετικές βοήθειες έδωσε ο Σλοβάκος Μπάλαζ για την ΑΕΚ. Τεράστια εμφάνιση για τον Διομήδη έκανε ο Σπύρος Χερουβείμ με οκτώ τέρματα. Ο Έλληνας ίντερ μάλιστα σημείωσε τα τελευταία έξι από τα επτά γκολ της ομάδας του.
Ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι έγινε στο πρώτο ημίχρονο. Ο Διομήδης Άργους προηγήθηκε στο ξεκίνημα με 5-3 με γκολ του Τότου κι αφού η ΑΕΚ είχε 4 παίκτες γηπέδου. Στο ενδιάμεσο ο Ραντούλοβιτς απέκρουσε πέναλτι του Χειβιδόπουλου.
Η Ένωση με σερί 1-4 προηγήθηκε με 6-7 με τον Αλβανό για να ισοφαρίσει σε 7-7 ο Τότος. Ο Παπαδιονυσίου με τον Μπάγιο έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ΑΕΚ (7-9) για πρώτη φορά στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 9-9 με Αρσενασβίλι, ενώ η ΑΕΚ προηγήθηκε ξανά σε 9-10 με τον Μπάγιο αλλά ο Αρσενασβίλι διαμόρφωσε το 10-10, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.
Ο Διομήδης με γκολ του Χερουβείμ προηγήθηκε με 13-11 στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Η ομάδα του Νίκου Γραμματικου με τον Σλοβάκο Μπάλαζ να δίνει επιθετικές λύσεις προηγήθηκε με 14-15 με γκολ του Μυλωνά σημειώνοντας σερί 3-0. Με γκολ του Μπάγιου στην κόντρα η ΑΕΚ έφτασε στο 14-16 δείχνοντας να έχει τον έλεγχο της αναμέτρησης.
Η Ένωση μπήκε στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα προηγούμενη με 17-18 με ωραία ατομική προσπάθεια του Αλβανού. Ο Σπύρος Χερουβείμ όμως με επιθετικό κρεσέντο όχι μόνο κράτησε τον Διομήδη στο ματς αλλά έδωσε στην ομάδα του Άργους το προβάδισμα με 21-20 τρία περίπου λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.
Ο Μυλωνάς ισοφάρισε σε 21-21 για την ΑΕΚ με τον Χερουβείμ να δίνει πάλι προβάδισμα στην ομάδα του Άργους για το 22-21 δύο περίπου λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Ο Μπάλαζ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι διαμόρφωσε το 22-22 που ήταν και το τελικό σκορ αφού ο Ζλατάνος έβγαλε τετ α τετ του Μπάγιου πέντε δεύτερα πριν το τέλος του αγώνα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ