ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Έλληνες με ηγετικό ρόλο σε διεθνές καρτέλ ναρκωτικών - Κατασχέθηκαν 300 κιλά κοκαΐνης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:27:00 π.μ. |
Έλληνες με ηγετικό ρόλο σε διεθνές καρτέλ ναρκωτικών - Κατασχέθηκαν 300 κιλά κοκαΐνης
Σε εξέλιξη βρίσκεται εδώ και ημέρες μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για την εξάρθρωση οργανωμένου εγκληματικού δικτύου διεθνικού χαρακτήρα, που διακινούσε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης παγκοσμίως

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, στην οποία μετέχει και η ελληνική αστυνομία, σε συνεργασία με ομόλογες αρχές του εξωτερικού, μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τρία μέλη του διεθνικού δικτύου στη χώρα μας κι άλλα έξι στον Ισημερινό.

Οσον αφορά στους εν Ελλάδι συλληφθέντες, πρόκειται για δύο ημεδαπούς κι ένα αλλοδαπό, ενώ όπως προέκυψε από τις σχετικές έρευνες, οι διακινητές ήταν έτοιμοι να διοχετεύσουν το εμπόρευμά τους στην Αυστραλία! Οι δύο Ελληνες μάλιστα, φέρονται να έχουν ηγετικό ρόλο στο καρτέλ ναρκωτικών και να είναι αυτοί που χρηματοδότησαν την μεταφορά του φορτίου στην χώρα της Ωκεανίας.

Οι διεθνείς Αρχές, κατάσχεσαν στον Ισημερινό, περισσότερα από 300 κιλά κοκαΐνης, τα οποία βρέθηκαν σε ιστιοφόρο κι όπως προαναφέραμε είχαν προορισμό την αυστραλιανή «αγορά». Μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης -πιθανότατα αύριο- θα ακολουθήσει παρουσίαση της υπόθεσης από τις ελληνικές Αρχές.

Η υποδιεύθυνση της Δίωξης Ναρκωτικών, κάνει λόγο για μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις που έχει λάβει μέρος τα τελευταία χρόνια, ενώ κλιμάκιο της ΕΛΑΣ έχει μεταβεί στον Ισημερινό για περαιτέρω έρευνες.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ