ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Ο Μητροπολίτης Αργολίδας στον φιλικό αγώνα Ελλάδας Τουρκίας στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:19:00 π.μ. | | |
Ο Μητροπολίτης Αργολίδας στον φιλικό αγώνα Ελλάδας Τουρκίας στο Ναύπλιο
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης παρακολούθησε την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου το διεθνή φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ επίλεκτων βετεράνων ποδοσφαιριστών της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της αντίστοιχης ομάδας της Γκουτσού Καρτάλ από την Κωνσταντινούπολη, στην οποία συμμετείχαν βετεράνοι ποδοσφαιριστές από την Μπεσίκτας, της Φενέρμπαχτσε και την Γαλατάσαράι.


Ο αγώνας έγινε στο Ναύπλιο υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων και την ΕΠΣ Αργολίδας και είχε ως στόχο να αναδείξει τους δεσμούς φιλίας μεταξύ των δύο γειτονικών χωρών.
Πριν την έναρξη του αγώνα, ο κ. Τατούλης απένειμε τιμητικές πλακέτες στους αρχηγούς των δύο ομάδων, ενώ από την πλευρά της η Τούρκικη αποστολή δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένη από την φιλοξενία που έτυχε αυτές τις ημέρες στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και κάλεσε επίσημα τον Περιφερειάρχη στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να ανταποδώσει την άριστη φιλοξενία, δωρίζοντας του μία μπλούζα της ομάδας με το όνομα του.
Μιλώντας για τον φιλικό αγώνα και την διοργάνωση ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου δήλωσε: «Είναι μία σημαντική διοργάνωση, μεταξύ των δικών μας παλαιμάχων και των Τούρκων παλαιμάχων. Το να συνυπάρχουμε και να συναγωνιζόμαστε στο επίπεδο των παλαιμάχων είναι μία εξαιρετική δραστηριότητα.
Προσπαθούμε σε ένα ευρύτερο πεδίο να δημιουργήσουμε τις καλύτερες προϋποθέσεις για καλές συνεργασίες. Η Πελοπόννησος είναι μία Περιφέρεια που ασκεί πολιτική για όλη την χώρα και θεωρώ πώς όλα αυτά τα γεγονότα αποτελούν σημαντικούς σταθμούς για την προσπάθεια που κάνουμε»
Ο Περιφερειάρχης αναφερόμενος στην Τούρκικη αποστολή τόνισε χαρακτηριστικά: «Να σας ευχαριστήσω για την σημερινή συνάντηση και θα ήθελα να ανανεώσουμε το ραντεβού μας στην δική σας περιφέρεια. Θα ήθελα ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον Αχμέτ από την Τούρκικη αποστολή και τον Γιάννη Αντωνόπουλο από την Ελληνική ομάδα, που χάρη στις δικές τους πρωτοβουλίες μπορέσαμε να κάνουμε την σημερινή συνεύρεση.»
Τον αγώνα, παρακολούθησαν ακόμα ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος, ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης και Πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο Περιφερειακός σύμβουλος Αργολίδας Γιάννης Σαρρής, ο αντιδήμαρχος Σταύρος Γαβρήλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Λέντζος.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ