ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018

Η Γυμναστική Ένωση Λάρισας στο Άργος για το 4ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:11:00 μ.μ. | |
Η Γυμναστική Ένωση Λάρισας στο 4ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής στο Άργος
Μία ακόμη επιτυχημένη διοργάνωση της Γυμναστικής Ένωσης Λάρισας στο Άργος, ως Α’-μέλλος και αποκλειστική εκπρόσωπος του αθλήματος και της Παγκοσμίου Ομοσπονδίας Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής IFAGG στην Ελλάδα, υλοποίησε το 4ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα με επιτυχία.

Η διοργάνωση ήταν άψογη και υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Άργους και Μυκηνών καθώς και με το τοπικό σωματείο του Διαγόρα Άργους.
Η Δραστήρια ομάδα του Δημάρχου κου Δημητρίου Καμπόσου και με τους αντιδημάρχους κους Διολίτση Πέτρο και Τζαβέλλα Ευάγγελο καθώς και οι εθελοντές στήριξαν την διοργάνωση και από την άλλη πλευρά ο μεγάλος αριθμός των αθλητριών που έλαβαν μέρος την ώθησαν σε υψηλό επίπεδο.
300 αθλήτριες από 20 συλλόγους και σωματεία εντυπωσίασαν τους πάντες δείχνοντας ότι η Αισθητική Ομαδική Γυμναστική έχει κάνει μεγάλα βήματα για την χώρα μας.

Αυτή την στιγμή η διαδικασία της υπό-σύσταση Ομοσπονδίας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.

Ο πρόεδρος της Γ.Ε.Λ. κος Γεώργιος Βαïόπουλος τόνισε « Οι προσπάθειες τόσων ετών δεν έχουν πάει χαμένες και η ίδρυσή της ομοσπονδίας Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής θα αποτελέσει σταθμό και για την πόλη της Λάρισας. Θα είναι η πρώτη αποκεντρωμένη ομοσπονδία σε επαρχιακή πόλη. Επιδίωξή μου είναι να δημιουργηθεί ένας ετήσιος θεσμός με έδρα την Λάρισα όπου ετησίως θα επισκέπτονται την πόλη μας αρκετές εκατοντάδες αθλητές από την Ελλάδα και του εξωτερικού για τις αθλητικές τους δραστηριότητες αλλά και να συμβάλει και στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού. Η φετινή διοργάνωση στο Άργος με συγκίνησε πολύ και μου έδωσε δύναμη εμένα προσωπικά αλλά και την ομάδα που με ακολουθεί για πολλά περισσότερα πράγματα. Θέλω να πιστεύω ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας αλλά και ο Δήμος Λαρισαίων θα αγκαλιάσουν την προσπάθειά μας. Άλλωστε το αγώνισμα της Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής σε μικρό χρονικό διάστημα θα αποτελεί Ολυμπιακό άθλημα και θα γίνει ακόμη πιο ενδιαφέρων και στην χώρα μας.»
Να τονιστεί εδώ ότι στους αγώνες του Άργους η Γ.Ε.Λ. κατέβασε μια νεοσύστατη ομάδα, από τον Οκτώβριο, στην κατηγορία 8 – 10 όπου κατέλαβε την 7η θέση σε σύνολο 11 ομάδων στην κατηγορία τους . Προπονήτριες οι κες Κισκινούδη Μαρίζα και Βαïοπούλου Νικολέτα. Την ομάδα αποτελούσαν οι αθλήτριες, Ευαγγελία Τσάκαλου, Μαρίνα Καλαρά, Κατερίνα Γιαταγάνα, Θέκλη Μητρά και Παναγιώτα Καρκατσέλα. Επίσης η κα Βαïοπούλου Νικολέτα έκρινε ως επικεφαλής των κριτών του αγώνα ως πιστοποιημένη Διεθνής κριτής από την IFAGG.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ