ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Το Ειδικό Γυμνάσιο - Λύκειο Αργολίδας έστειλε τα δικά του μηνύματα για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:10:00 μ.μ. | |
Το Ειδικό Γυμνάσιο - Λύκειο Αργολίδας έστειλε τα δικά του μηνύματα για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία
Την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου, ημέρα αφιερωμένη στα άτομα με αναπηρία, το Ειδικό Γυμνάσιο και Λύκειο Αργολίδας έστειλε τα δικά του μηνύματα σε μια υποδειγματική εκδήλωση στον πολυχώρο Φουγάρο . 
Ο Διευθυντής του σχολείου Ιωάννης Βογιατζής άνοιξε την εκδήλωση τονίζοντας ότι σε αυτό το σχολείο ξέρουν να περνούν όμορφα και φυσικά ξέρουν μέσα από τη διαφορετικότητα αυτών των παιδιών ,των μαθητών του, να βρίσκουν όλες εκείνες τις ομοιότητες που οδηγούν σε ένα πραγματικά εξαιρετικό και συγκινητικό συγχρόνως αποτέλεσμα , όπως ήταν αυτή η γιορτή σήμερα.
Οι μαθητές δείχνοντας μεγαλείο ψυχής και στήνοντας τη δική τους χορωδία ερμήνευσαν γνωστά τραγούδια, εντυπωσιάζοντας όλους και κάνοντας υπερήφανους τους γονείς τους .
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος ο οποίος στέλνοντας το δικό του μήνυμα για την ημέρα μεταξύ άλλων ανέφερε...''Πως η δύναμη της θέλησης είναι αυτή που κερδίζει τον κάθε άνισο αγώνα της ζωής και με μπροστάρηδες τα ίδια τα παιδιά και τους γονείς συνεχίζουμε για την επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από την ένταξη και την ισότιμη ανάπτυξη των ΑΜΕΑ μέσα στην κοινωνία μας'', ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση, η εντεταλμένη σύμβουλος παιδείας και πολιτισμού Μαρία Ράλλη, ο Δ/ντής Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ.Γαληνός, καθηγητές του Ειδικού σχολείου Αργολίδας, γονείς και συγγενείς των παιδιών. Επίσης επιστολή απέστειλε και ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ