ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Εξαιρετική η εκδήλωση "Χριστούγεννα στη Σμύρνη..." από το Λύκειο Ελληνίδων Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:59:00 π.μ. | |
Άργος: Ανεπανάληπτη εμπειρία στην εκδήλωση "Χριστούγεννα στη Σμύρνη..."
"Χριστούγεννα στη Σμύρνη..." μια ανεπανάληπτη εμπειρία για όσους παρευρεθήκαμε απόψε στο Μπουσουλοπούλειο.. μια συλλογική προσπάθεια με πολλούς συντελεστές! Η χορωδία και η ορχήστρα του Λυκείου των Ελληνίδων Άργους καθώς επίσης και χορευτικό τμήμα με φορεσιές εποχής έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους επί σκηνής! 

Με αριστοτεχνικό τρόπο έδεσε το μέλος και την κίνηση, με λόγο, η Ευαγγελία Κώρου με τη βοήθεια του Φώτη Κόντογλου. 

Πολλά συγχαρητήρια στους δασκάλους των χορευτικών κ. Σπύρο Σωτηρόπουλο και κ. Κατερίνα Δωροβίνη-Πίκουλα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορωδούς και τους μουσικούς μας Βαγγέλη Μητροσύλη, Αναστάση Λίτσα, Στυλιανό Ντεβέ και τον μικρό κρουστό μας Παναγιώτη Χαβιαρλή. 
Ξεχωριστή μνεία στους εξαιρετικούς συναδέλφους που στήριξαν την προσπάθειά μας, Παναγιώτη Κοτσώνη στο βιολί και Βασίλη Καλαγκιά στο ούτι, ενώ δεν θα πρέπει να παραλείψουμε και τον καλό μας συνεργάτη στον ήχο και το φωτισμό κ. Βασίλη Μαρκάκη! 

Παρών ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Νεκτάριος και ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Κωστόπουλος, ενώ εκ μέρους του Δήμος Άργους - Μυκηνών που πάντα στηρίζει τις προσπάθειες του ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΑΡΓΟΥΣ οι κ. Παναγιώτης Σκούφης, Νίκος Δελής, Αχιλλέας Μπαντανάς, Παναγιώτης Παπαϊωάννου και η κ. Ελισάβετ Πετροπούλου-Δήμα, και πολλοί πολλοί φίλοι μας σε μια κατάμεστη αίθουσα. 

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως αρκετά ήταν και τα είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα μακράς διαρκείας κλπ) που συγκεντρώθηκαν για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας. Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!

Ιωάννης Χαβιαρλής
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ