ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Το ΚΚΕ παρουσίασε στην Αργολίδα τους υποψηφίους για Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:55:00 π.μ. | |
Το ΚΚΕ παρουσίασε στην Αργολίδα τους υποψηφίους για Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές (βίντεο)
Απόσπασμα από παρουσίαση….

«Αγαπητοί φίλοι και σύντροφοι,

Βρισκόμαστε μπροστά σε μια μεγάλη τριπλή-ίσως και τετραπλή, προεκλογική αναμέτρηση. Η Κομματική Οργάνωση της Αργολίδας, η ΚΝΕ, αλλά και οι οπαδοί και φίλοι του Κόμματος, όσοι συσπειρώνονται με το Κόμμα, ο καθένας μας, ετοιμαζόμαστε να δώσουμε με αισιοδοξία και ενθουσιασμό αυτή τη μάχη.


Αποκαλύπτουμε την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, του ΚΙΝΑΛ και των υπολοίπων κομμάτων του κεφαλαίου, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των στηριγμάτων τους στην Τοπική – Περιφερειακή Διοίκηση. Θ’ αναδείξουμε το κύριο πολιτικό ζητούμενο, δηλαδή, την ανάγκη συνολικής αμφισβήτησης της αντιλαϊκής πολιτικής και των εκπροσώπων της, την ανάγκη να μπαίνουν, συνεχώς, νέες βάσεις αντίστασης και ανατροπής, την ανάγκη για ισχυρό ΚΚΕ παντού.
Όσον αφορά την Τοπική – Περιφερειακή Διοίκηση, οι εξελίξεις τόσων χρόνων και η ίδια η πραγματικότητα, σ’ όλη την Ελλάδα, δικαιώνουν το Κόμμα μας που, τόσα χρόνια επιμένει ότι δεν πρόκειται για κανενός είδους ¨αυτοδιοίκηση¨. 

Γιατί η τοπική διοίκηση σήμερα αποτελεί ένα θεσμό εξόχως αντιλαϊκό, με ενεργό και ισχυρότατο ρόλο στην καπιταλιστική ανάκαμψη και ανάπτυξη, με σοβαρό βαθμό σύμφυσής του με τα μεγάλα συμφέροντα, στα οποία προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες, με διαχείριση πακτωλού χρημάτων, έναν κανονικό οργανωμένο φοροεισπρακτικό μηχανισμό στο σβέρκο των εργατικών λαϊκών στρωμάτων των πόλεων και των χωριών μας, με συμβολή στην υλοποίηση των αντιδραστικών μέτρων των κυβερνήσεων, με πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιχείρηση συμφιλίωσης του λαού με την ανέχεια, ένα πολύ σοβαρό γρανάζι της χειραγώγησης και ενσωμάτωσης, έναν υποστηρικτή των ΝΑΤΟϊκών φιλοπόλεμων σχεδιασμών και της εμπλοκής της Ελλάδας (αλλά και της δικής μας ευρύτερης περιοχής) σ’ αυτές. 
Η υπερψήφιση των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης, που στηρίζει το ΚΚΕ, στην Περιφέρεια και στους Δήμους, στις εκλογές του Μαΐου του 2019, είναι όρος και προϋπόθεση για να μπει φρένο τόσο στην γενικότερη αντιλαϊκή επίθεση κυβέρνησης, Ε.Ε, κεφαλαίου, όσο και απέναντι στις δημοτικές και περιφερειακές αρχές, που αποτελούνται από στελέχη Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ που υλοποιούν δραστήρια αυτή την αντιλαϊκή επίθεση.

Για να δυναμώσει η γραμμή πάλης με το πλαίσιο που προτείνει το ΚΚΕ, για να έχουν οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι, οι μικροί ΕΒΕ και αγρότες, η νεολαία και οι γυναίκες πιο δυνατή φωνή μέσα και έξω απ’ αυτά τα όργανα, για να επιταχυνθεί η πάλη για βαθιές κοινωνικές πολιτικές προς όφελος τους, κάτι που μόνο με ισχυρό ΚΚΕ και εργατικό-λαϊκό κίνημα μπορεί να γίνει. ……….»

Οι υποψήφιοι που στηρίζει το ΚΚΕ: 

Για την Περιφέρεια Πελοποννήσου:

Υποψήφιος περιφερειάρχης ο Νίκος Γόντικας, 62 ετών, εφοριακός, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ, Περιφερειακός Σύμβουλος από το 2011.

Για τους υποψηφίους δημάρχους του Νομού Αργολίδας: 
Δήμος Ναυπλίου:

Κώστας Γκόνης, ετών 64, κάτοικος Ναυπλίου, συνταξιούχος Πολιτικός μηχανικός, μέλος του πειθαρχικού συμβουλίου στο Τ.Ε.Ε Πελοποννήσου. 
Δήμος Άργους-Μυκηνών:

Γιώργος Θεοδοσίου, ετών 44, κάτοικος Νέας Κίου, αγρότης, μέλος της Τ.Ε Αργολίδας, μέλος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας, δημοτικός σύμβουλος. 
Δήμος Επιδαύρου:

Ναπολέων Μπουρδάκος, ετών 32, κάτοικος Αρχαίας Επιδαύρου, πληροφορικός-αυτοαπασχολούμενος, μέλος της Τ.Ε Αργολίδας, μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Επιδαύρου. 
Δήμος Ερμιόνης:

Βασίλης Πετρίδης, ετών 69, κατάγεται από τους Φούρνους Ερμιονίδος, συνταξιούχος οδηγός στα τρόλεϊ Αθηνών, αντιπρόεδρος του συλλόγου συνταξιούχων τρόλεϊ Αθηνών-Πειραιώς.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ