ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

Δράση με παιχνίδια "Στρατηγικής – Λογικής" από τον Ν. Λυγερό στο 2ο Γυμνάσιο Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:08:00 μ.μ. |
Δράση με παιχνίδια "Στρατηγικής – Λογικής" από τον Ν. Λυγερό στο 2ο Γυμνάσιο Ναυπλίου
Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας δια του Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων, διοργανώνει εκδηλώσεις παρουσίασης παιχνιδιών Στρατηγικής – Λογικής με προσκεκλημένο τον κ. Νίκο Λυγερό, στο Άργος και στο Ναύπλιο.

Ο κ. Νίκος Λυγερός είναι Επισκέπτης Καθηγητής Πανεπιστημίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με ειδικεύσεις μαθηματικών, υπολογιστών, τεχνητή νοημοσύνη, επιστημολογίας, γλωσσολογίας, βιοηθικής, στρατηγικής και εκπαίδευσης έχει ασχοληθεί, σε βάθος, με τις δομές του εγκεφάλου και την ανάπτυξη της νοημοσύνης. 

Από τα δεδομένα που έχουν προκύψει, έχει εκδώσει βιβλία και έχει σχεδιάσει έξυπνα παιχνίδια, προκειμένου μέσα από αυτά και τη δημιουργική απασχόληση, οι μαθητές/-τριες να αναπτύσσουν δεξιότητες, ικανότητες, συγκέντρωση, αλλά ακόμα και να ξεπερνούν δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζουν.

Οι εκδηλώσεις θα υλοποιηθούν στο χώρο του 2ου Γυμνασίου Ναυπλίου στις 23 Ιανουαρίου 2019, από ώρα 08:30 π.μ. έως και 13:30, όπου οι μαθητές/-τριες θα ασχοληθούν με τα έξυπνα παιχνίδια.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ