ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Η Έλενα Ασπιώτη υποψήφια με τον συνδυασμό "Ναύπλιο Επόμενη Μέρα" του Δ. Κωστούρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:52:00 μ.μ. | |
Η Έλενα Ασπιώτη υποψήφια με τον συνδυασμό Ναυπλιο Επόμενη Μέρα του Δ. Κωστούρου
Ήταν μεγάλη τιμή για μένα, η πρόσκληση του Δημάρχου μας Δημήτρη Κωστούρου, να συμμετάσχω στην ομάδα του συνδυασμού του «ΝΑΥΠΛΙΟ-ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ», διότι το όραμά του για μια καλύτερη και ομορφότερη πόλη, συνέπεσε με την επιθυμία μου να συνεισφέρω σ’ αυτό το όραμα με τις όποιες δυνάμεις μου.


Είμαι παντρεμένη και έχω τρία παιδιά στο 1ο δημοτικό σχολείο Ναυπλίου. Εκεί συμμετέχω ενεργά ως Πρόεδρος, στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, προσπαθώντας να βελτιώσω την ζωή και να επιλύσω τα προβλήματα των παιδιών μας.

Ως στέλεχος του Τουριστικού κλάδου, έχω εργασθεί σε μεγάλα ξενοδοχεία και έχω διδάξει στο Ι.Ε.Κ. Ναυπλίου, στο τμήμα Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας.

Επίσης, ως έμπορος, συμμετέχω στον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπλίου, από τη θέση της Γραμματέως, ώστε να συμβάλλω όσο μπορώ στην ανάπτυξη του εμπορίου και ως εκ τούτου στην οικονομία της πόλης μας.

Πιστεύω ότι οι δράσεις και οι εμπειρίες μου, στα πλαίσια του προγράμματος της Δημοτικής μας Παράταξης «ΝΑΥΠΛΙΟ-ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ», θα μπορέσουν να βοηθήσουν στην ανάπτυξη και την ευημερία της πόλης μας.

Με όραμα και ελπίδα
ΕΛΕΝΑ ΑΣΠΙΩΤΗ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ