ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

0-1 έχασε ο Παναργειακός από την Καλαμάτα στο Άργος - Οργίασε η διαιτησία (βίντεο+φάσεις)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:07:00 μ.μ. | | |
0-1 έχασε ο Παναργειακός από την Καλαμάτα στο Άργος (βίντεο)
Με γκολ του Μίνγκα στο 25' η Καλαμάτα πήρε το διπλό στο Αργος επί του Παναργειακού με την βοήθεια της διαιτησίας!!!

0-1 έχασε ο Παναργειακός από την Καλαμάτα στο Άργος - Οργίασε η διαιτησία (βίντεο+φάσεις)
Ο διαιτητής Φώτης Πολυχρόνης (Πιερίας) με τους βοηθούς του Κώστα Γιάντση (Ημαθίας) και Θεόδωρο Γουρνιά (Αν. Αττικής) έκαναν όργια, αρνήθηκαν στους «λύκους» δυο πέναλτι, ενώ δεν μέτρησαν γκολ του Μαρουκάκη στις καθυστερήσεις ξεσηκώνοντας θύελα αντιδράσεων από τους φίλους της ομάδας που κατέκλυσαν το ΔΑΚ.
Η Καλαμάτα νίκησε 1-0 με το γκολ του Μίνγκα στο 25′. Το ποδόσφαιρο όμως πήγε χρόνια πίσω. Ουσιαστικά ο Παναργειακός δεν έχασε από την «Μαύρη Θύελλα» αλλά από τους «ανθρώπους με τα μαύρα».
Παίκτες, πάγκος και φίλαθλοι ξέσπασαν και στις φάσεις που αδικήθηκαν κατάφωρα και στο τέλος.
Μετά τη λήξη μερίδα οπαδών μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με προφανή στόχο…Ο διαιτητής πρόλαβε και μπήκε στα αποδυτήρια της Καλαμάτας.
Οι βοηθοί…εγκλωβίστηκαν στο κέντρο του γηπέδου. Με τη συνοδεία της αστυνομίας κατάφεραν να απομακρυθούν. Πέρασε ώρα να εκτονωθεί η κατάσταση.
–Πρώτη φάση στο 65′ που ζήτησε έντονα χέρι-πέναλτι ο Παναργειακός στον Ψάνη. Έντονες διαμαρτυρίες στον διαιτητή και διακοπή του αγώνα.
–Τρία λεπτά αργότερα νέο πέναλτι, σε νέο χέρι του Ψάνηπολύ πιο εμφανές από το προηγούμενο…με την ίδια εξέλιξη: ο διαιτητής δεν είδε τίποτα, και έγινε πάλι… ο χαμός πλέον στον αγωνιστικό χώρο.
–Στις καθυστερήσεις, η μπάλα μπήκε στα δίχτυα, όμως ο πρώτος βοηθός υπέδειξε οφσάιντ. Τρίτη και φαρμακερή φάση. Ολο το γήπεδο…πήρε φωτιά. Φωνές, ένταση, μια κόκκινη, ύβρεις, διακοπή…δεν άλλαξε κάτι.
Τον Παναργειακό δεν τον ήθελε όμως και η τύχη: Στο 80′ μεγάλη ευκαιρία με τον Μαρουκάκη, το σουτ του όμως απο κοντά κατέληξε άουτ.
 Και στο 88′ ο ίδιος παίκτης από κοντά βρήκε το δοκάρι ! Όλα κόντρα στο ματς της χρονιάς. Οπου οι 11 είχαν 12ο παίκτη τον κόσμο που θύμισε παλιές, ένδοξες στιγμές. Δεν μπόρεσαν όμως να νικήσουν τον διαιτητή και τους βοηθούς του.
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Φαρμάκης, Κυριακόπουλος, Παπαϊωάννου, Μπριλάκης, Μπούτας, Παναγιώτου, Τσιμικλής, Καδάς, Μενδρινός, Μπουντόπουλος, Μαρουκάκης.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κασωτάκης, Τάμπας, Ψάνης, Αλιατίδης, Βοσκόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Πινδώνης, Φουάσης, Μίνγκας, Γιόνδης, Πέριτς.

Δείτε παρακάτω τις κυριότερες φάσεις του
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ