ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Ακόμη δέκα υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης για τον Δήμο Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:07:00 π.μ. | |
Ακόμη δέκα υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης για τον Δήμο Ναυπλιέων
Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Ναυπλιέων παρουσιάζει σήμερα άλλους δέκα νέους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους. Στο ψηφοδέλτιο που στηρίζεται από το ΚΚΕ συσπειρώνονται Ναυπλιώτες κομμουνιστές, ριζοσπάστες, άνθρωποι του μόχθου, δοκιμασμένοι αγωνιστές που αναδείχθηκαν μέσα από τα σωματεία στους τόπους δουλειάς, στη γειτονιά τους.


Συμμετέχουμε στις δημοτικές εκλογές με τη φιλοδοξία να κάνουμε τη διαφορά. Διαφέρουμε γιατί βάζουμε στο κέντρο της προσοχής μας τα οξυμένα προβλήματα και τις λαϊκές ανάγκες.

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης έχουν διαλέξει μετερίζι. Είναι μαζί με τους εργαζόμενους, με τους επαγγελματίες, με τους αυτοαπασχολούμενους που καταστρέφονται, με τους αγρότες που ξεκληρίζονται, με τους νέους που βλέπουν μπροστά τους ένα αβέβαιο μέλλον.

Καλούμε τον κάθε άνθρωπο της δουλειάς και του μόχθου, κάθε πρωτοπόρο, κάθε αγωνιστή κάθε σκεπτόμενο συμπολίτη που μας εμπιστεύεται να συμπαραταχθεί μαζί μας.

Υποψήφιοι για τον Δήμο Ναυπλιέων:

1. Βασιλείου Ανδρέας, Δικηγόρος, μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου, πρώην Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ναυπλίου, Κάτοικος Ναυπλίου.

2. Εμμανουήλ Αγγελική, Δασκάλα Γερμανικών στα δημοτικά σχολεία Ναυπλίου, μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Βρεφικών και Παιδικών Σταθμών Ναυπλίου, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Αργολίδας του ΚΚΕ, Κάτοικος Ναυπλίου.

3. Καραγιάννης Βαγγέλης, συνταξιούχος οικοδόμος, πρώην μέλος και πρόεδρος του Δ.Σ. του σωματείου Τεχνιτών-Οικοδόμων Ναυπλίου, κάτοικος Ναυπλίου.

4. Καραμάνου Μαρία,
Νηπιαγωγός, Κάτοικος Μάνεσι.

5. Κερασοπούλου Μαίρη, Συνταξιούχος Δημοσίου, Κάτοικος Ναυπλίου.

6. Μαρίνης Γιώργος, Οικοδόμος, μέλος του Δ.Σ. του σωματείου Τεχνιτών-Οικοδόμων Ναυπλίου και μέλος του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου - Ερμιονίδας, Κάτοικος Ναυπλίου.

7. Νταντής Γιάννης, Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ, ελεύθερος επαγγελματίας, Κάτοικος Ναυπλίου.

8. Παπαϊωάννου Θέμης,
πρώτος μηχανικός εμπορικού ναυτικού, Κάτοικος Ναυπλίου.

9. Ρέππα Βασιλική, Δασκάλα στο δημοτικό σχολειό Αγίου Ανδριανού, Κάτοικος Ναυπλίου.

10. Σιατερλής Νίκος, Αγρότης, Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος του πρώην Δήμου Μιδέας, Κάτοικος Ανυφίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ