ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας: Τα καταγγελλόμενα για το Γυμνάσιο Κρανιδίου δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:23:00 μ.μ. | |
Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας: Τα καταγγελλόμενα για το Γυμνάσιο Κρανιδίου δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα
Σχετικά με τα καταγγελλόμενα για τις σημαντικές ελλείψεις εκπαιδευτικών στο Γυμνάσιο Κρανιδίου, σας γνωρίζουμε ότι αφορούν μόνο την έλλειψη ενός (1) εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕΟ4.05, που υφίσταται μετά την άρνηση για ανάληψη υπηρεσίας εκπαιδευτικού που διορίστηκε υπ. αριθ. Ι2283/ΕΙ/2Ξ012019 Υ.Α. και δεν αποδέχθηκε τον διορισμό της. 

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας συνεχίζει να αιτείται την πρόσληψη εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ04.05 και διευκρινίζει ότι η ύπαρξη του κενού, μοναδικού στην περιοχή της Ερμιονίδας, δεν είναι με ευθύνη της, ούτε με ευθύνη του Υπουργείου που διορίζει εκπαιδευτικούς και δεν αποδέχονται τον διορισμό τους. 

Άλλο κενό στη περιοχή δεν υφίσταται. Εκκρεμεί ο διορισμός δύο (2) αναπληρωτών για τα Τμήματα 'Ενταξης. 

Ως εκ τούτου, τα καταγγελλόμενα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και απηχούν απόψεις που ενδεχομένως να οφείλονται σε λανθασμένη ενημέρωση. 

Γνωρίζουμε ότι  είμαστε στη διάθεση των Συλλόγων Γονέων αλλά και όλων των ενδιαφερομένων, προκειμένου να ενημερωθούν σωστά από την Υπηρεσία μας, τόσο για τις δικές μας ενέργειες, όσα και για τις ενέργειες του Υπουργείου να επιλυθεί το υπάρχον πρόβλημα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ