ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Κρίγγος-Πετσέλης: Ο Αντιπεριφερειάρχης όσο ξύνεται στη γκλίτσα του τσοπάνη θα παίρνει απαντήσεις

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:51:00 π.μ. | | |
Κρίγγος-Πετσέλης: Ο Αντιπεριφερειάρχης όσο ξύνεται στη γκλίτσα του τσοπάνη θα παίρνει απαντήσεις
 Άμεση και αποστομωτική είναι η απάντηση των Αντιδημάρχων Άργους Μυκηνών Δημήτρη
Κρίγγου και Χρήστου Πετσέλη στην αήθη και γεμάτη ψεύδη επίθεση που δέχθηκαν από τον αντιπεριφερειάρχη κ. Χειβιδόπουλο. Συγκεκριμένα οι δύο αντιδήμαρχοι δήλωσαν:

«Ο φόβος του κ. Χειβιδόπουλου για την επερχόμενη παταγώδη εκλογική ήττα του και ο πανικός της αδυναμίας αντιμετώπισής της, τον οδηγούν σε ανακοινώσεις προς υποστήριξη των οποίων, εκτός του ψεύδους, επιστρατεύει μια αισχρή φρασεολογία και ύφος ενδεικτικά της πολιτικής στάσης που τον εκφράζει στην ουσία. Μέσα στον πανικό του αποδεικνύει το πραγματικό του πρόσωπο και αρχίζει να ξεφτίζει το ευγενές προσωπείο που επιμελώς συντηρούσε. Και επειδή ξύνεται στην γκλίτσα του τσοπάνη θα παίρνει και τις απαντήσεις του, χωρίς βέβαια να τον ακολουθούμε σε αυτήν τη φρασεολογία γιατί το ήθος μας δεν μας το επιτρέπει.

Η ομολογουμένως μεγάλη επιτυχία υποβολής πλήρους πρότασης στην Ε.Υ.Δ. Π.Π. για τη χρηματοδότηση του έργου του Μουσικού Σχολείου Αργολίδος του προκάλεσε πανικό και είναι προφανής και ο τρόμος του για τη διαφαινόμενη ένταξη του μεγάλου έργου για το δήμο μας και την Αργολίδα. Δυστυχώς, με την πολιτική μικρότητα που τον διακρίνει, δε βρήκε μια καλή κουβέντα για να σχολιάσει τη μεγάλη προσπάθεια, που μετά από πολλά εμπόδια εν τέλει ολοκληρώθηκε με επιτυχία, μιας ομάδας στελεχών και εξωτερικών συνεργατών του δήμου Άργους Μυκηνών που από κοινού εργάστηκαν για την εκπόνηση των μελετών, την αδειοδότηση και την ολοκλήρωση της υποβαλλόμενης πρότασης, που θα οδηγήσει στην υλοποίηση ενός έργου που αποτελούσε όνειρο πολλών ανθρώπων σε ολόκληρο το νομό.

Πρόκειται για ένα έργο για το οποίο, γνωρίζοντας τις προσπάθειες που επί χρόνια κάναμε και αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα του, ο ίδιος ο Περιφερειάρχης κ. Τατούλης δεσμεύθηκε για την ένταξή του, το καλοκαίρι που μας πέρασε ενώπιον πολυπληθούς ακροατηρίου σε εκδήλωση για τον Ιωάννη Καραμάνο στην Προσύμνη.

Ο κ. Χειβιδόπουλος δεν σέβεται το θεσμικό του ρόλο και χρησιμοποιεί την ιδιότητα του αντιπεριφερειάρχη για να κάνει αντιπολίτευση στο δήμο Άργους Μυκηνών θέλοντας και ατυχώς νομίζοντας ότι έτσι θα εξυπηρετήσει μικροπολιτικές προσωπικές του σκοπιμότητες, με στόχο την πολιτική του επιβίωση. Κανείς βέβαια δεν ξεχνά την συμμετοχή του κ. Χειβιδόπουλου σε συσκέψεις στις οποίες εξετάζονταν το ενδεχόμενο μετεγκατάστασης του σχολείου αλλού με ό,τι αυτό θα σήμαινε από άποψη καθυστερήσεων ή και ματαίωσης της επέκτασης του.

Όλοι έχουν πλέον αντιληφθεί ότι χρησιμοποιεί τον θεσμικό του ρόλο κατά το πως τον βολεύει και υπό τον μανδύα του αντιπεριφερειάρχη κάνει αντιπολίτευση σε μια δημοτική αρχή που παλεύει για το καλό των δημοτών της. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι ο κόσμος και μνήμη έχει και κρίση και στις επερχόμενες εκλογές θα κατατάξει τον καθένα εκεί που του πρέπει.

Κρατείστε τη σημερινή ανακοίνωση του κ. Χειβιδόπουλου ως μνημείο κακεντρέχειας και μεμψιμοιρίας που αποδεικνύει τις παλαιοκομματικές πρακτικές που υιοθετεί, αν και αρέσκεται να εμφανίζεται ως νέος. Τον καθένα μας όμως τον χαρακτηρίζουν οι πράξεις και τα έργα του. Η ιστορία , ευτυχώς, θα μας δικαιώσει και το Μουσικό Σχολείο Αργολίδος έχουμε την βεβαιότητα ότι σύντομα θα ενταχθεί και χρηματοδοτηθεί.

Δημήτρης Κρίγγος -Χρήστος Πετσέλης
Αντιδήμαρχοι Άργους Μυκηνών

Υ.Γ.: Αναφορικά δε με τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιεί ας κοιταχτεί στον καθρέφτη του και θα διαπιστώσει σε ποιον ταιριάζουν γάντι ...»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ