ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Ένας Πρωταθλητής Ευρώπης στον συνδυασμό του Δημήτρη Κωστούρου «Ναύπλιο Επόμενη Μέρα»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:13:00 μ.μ. | | |
Ένας Πρωταθλητής Ευρώπης στον συνδυασμό του Δημήτρη Κωστούρου «Ναύπλιο Επόμενη Μέρα»
Ο Χρήστος Πριόβολος, ένας πρωταθλητής Ευρώπης γίνεται μέλος του συνδυασμού Ναύπλιο Επόμενη Μέρα. Ένας γεννημένος νικητής συμπορεύεται μαζί με τον Δημήτρη Κωστούρο για την ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ του Δήμου μας και του τόπου μας.

‘’Κατάγομαι από τα Ίρια είμαι παντρεμένος με την Ειρήνη και έχω τρεις πανέμορφες κόρες, την Ιόλη, την Μάϊρα και την Ηλέκτρα.

Η ενασχόληση μου με τον αθλητισμό και ειδικότερα με το χάντμπολ μου χάρισε αλλά και μας χάρισε μεγάλες στιγμές, όπως η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού από την ομάδα χάντμπολ του Διομήδη τον Μάϊο του 2012 αλλά και η κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας την ίδια χρονιά.

Είμαι ένας νέος άνθρωπος με όρεξη για δουλειά και προσφορά στον τόπο μου, θέλω πάντα να είμαι νικητής, έχω το πείσμα, την πειθαρχία και τον δυναμισμό ώστε να πορευτώ σίγουρα προς την σωστή κατεύθυνση για να μπορώ να φέρνω πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο μας Δημήτρη Κωστούρο για την τιμητική πρόταση που μου έκανε ώστε να γίνω και εγώ μέλος του συνδυασμού ΝΑΥΠΛΙΟ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.

Με εκτίμηση
Χρήστος Πριόβολος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ