ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Η Βασιλική Καχριμάνη και ο Νικόλαος Μπουταίτης στην "Αλλαγή Πορείας" του Δ. Καμπόσου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:50:00 π.μ. | | | |
Η Βασιλική Καχριμάνη και ο Νικόλαος Μπουταίτης στην "Αλλαγή Πορείας" του Δ. Καμπόσου (βίντεο)
 Η Βασιλική Καχριμάνη επιχειρηματίας και ο Νικόλαος Μπουταίτης υπάλληλος σε οικονομική υπηρεσία ΟΤΑ είναι δυο ακόμα υποψήφιοι που συμπορεύονται με την παράταξη «Αλλαγή Πορείας» του Δημήτρη Καμπόσου.

Η κα Βασιλική Καχριμάνη δήλωσε:

«Ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος να μου προτείνει να σταθώ στο πλευρό του στις επερχόμενες εκλογές. Αποτελεί για μένα πραγματική τιμή γιατί βλέπω δίπλα μου μια πόλη που αναδημιουργείται , ένα δήμαρχο που είναι μπροστάρης πάντα και εργάζεται σκληρά. Όσοι ανήκουμε στον επιχειρηματικό τομέα όταν βλέπουμε έναν άνθρωπο να εργάζεται και να προσφέρει δεν τον αφήνουμε να φύγει. Ο Δημήτρης Καμπόσος έχει απαντήσεις για δυο μεγάλα θέματα που προβληματίζουν τους πολίτες .Την ανεργία και την εισροή χρήματος! Το Μυθολογικό Πάρκο θα λύσει και τα δυο αυτά θέματα και γι αυτό θέλω να συμπορευθώ μαζί του και θα είμαι περήφανη που θα είμαι στην ομάδα του. Εμείς θέλουμε να κάνουμε την πόλη μας ευρωπαϊκή. Ο λόγος μου είναι συμβόλαιο και θα δουλέψω για το Άργος μαζί του με όλες μου τις δυνάμεις!»

Ο κ. Νικολαος Μπουταίτης δήλωσε:

«Θέλω με την σειρά μου να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Καμπόσο για την πρόταση που μου έκανε. Η κινητήριος δύναμη που με έκανε να αποδεχτώ την πρόταση του και να συμπορευθώ μαζί του είναι η προσφορά του και το διορατικό πνεύμα του καθώς και όσα πρεσβεύει για τον τόπο του. Εύχομαι καλή δύναμη στην παράταξη μας!»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ