ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Με συμμετοχή του κόσμου η ομιλία του Παναγιώτη Νίκα στο Λυγουριό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:30:00 μ.μ. |
Με συμμετοχή του κόσμου η ομιλία Νίκα στο Λυγουριό
Το Λυγουριό επισκέφθηκε, το απόγευμα της Τρίτης 19 Μαρτίου, ο Δήμαρχος Καλαμάτας και υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Ε. Νίκας.
Σ’ ένα μεγάλο ακροατήριο, ο Παναγιώτης Νίκας μίλησε για τα προβλήματα της Πελοποννήσου και της Αργολίδος, παρουσίασε προτάσεις για τη γεωργία, τον τουρισμό, το οδικό δίκτυο και τις υποδομές, τον προγραμματισμό, τη συνεργασία και την αναβάθμιση της Περιφερειακής Διοίκησης.
Ο υπ. Περιφερειάρχης, τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «ήρθε η ώρα να τελειώνουμε με τα ωραία λόγια και τα χτυπήματα στην πλάτη και να περάσουμε στα έργα, αυτά έχει ανάγκη ο τόπος μας».
Παρευρέθηκαν, εκτός από τον βουλευτή κ. Γιάννη Ανδριανό & τον Δήμαρχο Επιδαύρου κ. Κώστα Γκάτζιο, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επιδαύρου κ. Εύη Αισώπου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Γιάννης Ξυπολιάς & Φώτης Σχοινάς, πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι & οι υποψήφιοι Δήμαρχοι κύριοι Αθανάσιος Γαλάνης, Αλέξανδρος Τσιλογιάννης & Αναστάσιος Χρόνης. Επίσης παρευρέθησαν οι πολιτευτές, κυρίες Σόνια Κρίγγου & Ελένη Παναγιωτοπούλου. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν εξαιρετική & πάνω από την αναμενόμενη. 
Την εκδήλωση προλόγησαν οι: Κ. Γκάτζιος (Δήμαρχος), ο Ιω. Ανδριανός (βουλευτής) & ο Τάσος Τζανής (Περιφερειακός Σύμβουλος & υποψήφιος ).

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ