ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Στην ΕΡΤ1 θα προβληθεί η συμμετοχή μαθητών από το Ναύπλιο στο έργο του Erasmus+ με τίτλο "EUropaS TEENS"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:52:00 μ.μ. |
Στην ΕΡΤ1 θα προβληθεί η συμμετοχή μαθητών από το Ναύπλιο στο έργο του Erasmus+ με τίτλο "EUropaS TEENS"
 O Δήμος Ναυπλιέων μέσω του EUROPE DIRECT Δήμου Ναυπλιέων προωθεί και υποστηρίζει τη διάχυση όλων των δράσεων ευρωπαϊκών προγραμμάτων με εν δυνάμει αντίκτυπο στην πόλη μας.



Συγκεκριμένα με τη συνεργασία του Δήμου Ναυπλιέων και του Εurope Direct Δήμου Ναυπλιέων υποστηρίχθηκε η συμμετοχή σχολείων του Ναυπλίου στο έργο του Erasmus+ με τίτλο "EUropaS TEENS" που υλοποιεί εξ ολοκλήρου το Ινστιτούτο Έρευνας & Κατάρτισης Ευρωπαϊκών Θεμάτων με έγκριση του Υπουργείου Παιδείας. Συμμετείχαν σχολεία από 6 πόλεις της Ελλάδας και από το Ναύπλιο το 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου, το 2ο Γυμνάσιο Ναυπλίου, το ΓΕΛ Αγίας Τριάδας και το Μουσικό Σχολείο Αργολίδας.

Στο πλαίσιο του έργου πραγματοποιήθηκε Δομημένος Διάλογος στην Αθήνα με συμμετέχοντες 80 μαθητές. Με χαρά σας μεταφέρουμε την ενημέρωση που λάβαμε από το Ινστιτούτο Έρευνας & Κατάρτισης Ευρωπαϊκών Θεμάτων - I.R.T.E.A. πως η τηλεοπτική κάλυψη του Δομημένου Διαλόγου που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 08 Απριλίου 2019 στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, θα προβληθεί από το κανάλι ΕΡΤ1 την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 και ώρα 10.45 π.μ. στην ενημερωτική εκπομπή με τον Τάκη Σαράντη «Πάμε Αλλιώς».


Παρακολουθήστε παρακάτω σε βίντεο την προετοιμασία των μαθητών στο Ναύπλιο:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ