ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 28 Απριλίου 2019

Ευχές από την πολιτική ηγεσία και τους εκπροσώπους των κομμάτων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:35:00 μ.μ. |
Ευχές από την πολιτική ηγεσία και τους εκπροσώπους των κομμάτων
Εκτός αλλά και εντός των τειχών της πρωτεύουσας βρέθηκε για τις μέρες του Πάσχα η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία. 

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καλαμάτα βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στο Ροδάκινο Ρεθύμνου στην Κρήτη έκανε Ανάσταση ο πρωθυπουργός, στην Τήνο ο πρόεδρος της Ν.Δ, στην πρωτεύουσα παρέμειναν η Φώφη Γεννηματά και ο Βασίλης Λεβέντης, στη Λειβαδιά ο Δημήτρης Κουτσούμπας και στον Δραπανιά Κισσάμου Χανίων ο Σταύρος Θεοδωράκης, ενώ στην Ερμιόνη Αργολίδας βρίσκεται σήμερα ο Πάνος Καμμένος. Τα διαχρονικά αναστάσιμα μηνύματα κυριάρχησαν στις ευχές και τις αναφορές των εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου.

«Το φως της Ανάστασης να φωτίσει τον ελληνικό λαό, αλλά και τους ευρωπαίους πολίτες, οι οποίοι με την ετυμηγορία τους να υπερασπισθούν το ευρωπαϊκό οικοδόμημα έναντι των μορφωμάτων λαϊκισμού και ρατσισμού, τόνισε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

«Εύχομαι το άφατο Θαύμα και το ανέσπερο Φως της Ανάστασης του Θεανθρώπου να φωτίζει τον Λαό μας και το Έθνος μας στην πορεία μας για την εκπλήρωση της Ιστορικής μας Αποστολής.Εύχομαι, επίσης, το άφατο Θαύμα και το ανέσπερο Φως της Ανάστασης του Θεανθρώπου να φωτίζει τους Πολίτες της Μεγάλης Ευρωπαϊκής μας Οικογένειας, ώστε με την ετυμηγορία τους να υπερασπισθούν το Ευρωπαϊκό Οικοδόμημα έναντι των μορφωμάτων λαϊκισμού και ρατσισμού που το επιβουλεύονται, έχοντας πάντα κατά νου ότι αυτά επιβουλεύονται, κατ’ ουσίαν και κατ’ αποτέλεσμα, τον Άνθρωπο, την Ευρωπαϊκή Δημοκρατία και τον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό», επισημαίνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Χρόνια πολλά, δύναμη υγεία και αλληλεγγύη σε όλο τον ελληνικό λαό» ευχήθηκε από το ανατολικότερο άκρο της Κρήτης, που πέρασε την ημέρα του Πάσχα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε την προκεχωρημένη ναυτική βάση Κιριαμαδίου στο Ακρωτήριο Κάβο Σίδερο, συνοδευόμενος από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Αποστολάκη, τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, πτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου, και τον αρχηγό ΓΕΝ, αντιναύαρχο Νικόλαο Τσουνή ΠΝ.

Στις δηλώσεις του ο πρωθυπουργός, αναφέρθηκε στην Ανάσταση που συμβολίζει τη νίκη της ζωής, δηλώνοντας τη βεβαιότητα του για το μέλλον της χώρας:

«Θέλω να ευχηθώ ολόψυχα χρόνια πολλά και καλό Πάσχα σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες. Το Πάσχα που συμβολίζει τη νίκη της ζωής, τη νίκη του φωτός, τη νίκη της δικαιοσύνης, τη νίκη της αγάπης, μας δίνει δύναμη και ελπίδα. Από το ανατολικότερο άκρο της Κρήτης, το Κάβο Σίδερο, από τη ναυτική μας βάση ατο Κιριαμάδι εύχομαι σε όλους δύναμη και υγεία.

Παραμένουν επίκαιρα και μας οδηγούν όλους τα λόγια του Ιησού, όπως τα καταγράφει ο Ματθαίος: Μακάριοι οι πεινώντες και διψώντες την Δικαιοσύνη, ότι αυτοί χορτασθήσονται, διαμηνύει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε ανάσταση στο χωριό Καρδιανή. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την συζυγό του Μαρέβα και την κόρη της Δάφνη παρακολούθησαν την αναστάσιμη ακολουθία και ευχήθηκαν Xριστός Aνέστη με τους κατοίκους του χωριού.

Στη δήλωσή του για το Πάσχα έστειλε Μήνυμα ενότητας τονίζοντας ότι «ο Γολγοθάς για την Ελλάδα τελειώνει και πως η χώρα βρίσκεται λίγο πριν το πέρασμα σε μία πιο αισιόδοξη εποχή . Το φως της Ανάστασης μας γεμίζει αισιοδοξία, μας δείχνει το δρόμο που οδηγεί σε μία φωτεινή, μία καλύτερη Ελλάδα.

«Να τελειώσει ο Γολγοθάς, το φως της αλλαγής να λάμψει», επισημαίνει η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.

«Η πραγματική Ανάσταση για τον λαό μας θα έρθει όταν αυτός αποφασίσει να βαδίσει στο δρόμο της ελπίδας, στο δρόμο του αγώνα, για να απαλλαγεί από τον Γολγοθά που του επιβάλλουν η ΕΕ, το κεφάλαιο, τα κόμματά τους», τονίζει ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στο μήνυμά του για το Πάσχα.

«Να μην ζήσουμε άλλη μία χαμένη άνοιξη», ευχήθηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

«Το Άγιο Φως της Ανάστασης να φέρει ευλογία στα νέα μας βήματα», ανέφερε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.

«Το Πάσχα είναι ευκαιρία για περισυλλογή και περίσκεψη», είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ