ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Στέφανο Καπίνο και Μιρκέτα Βιδάλη "...είς σάρκα μίαν" στην Ερμιόνη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:23:00 π.μ. | |
Στέφανο Καπίνο και Μιρκέτα Βιδάλη  "...είς σάρκα μίαν" στην Ερμιόνη
 Παντρεύονται και με αποδείξεις! Ο λόγος για τον Στέφανο Καπίνο και την αγαπημένη του, σχεδιάστρια Μιρκέτα Βιδάλη, οι οποίοι δημοσίευσαν πρώτα την αναγγελία του γάμου τους στην εφημερίδα «δημοκρατία».


Το μυστήριο θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου στην Ερμιόνη Αργολίδας και οι δυο τους βρίσκονται σε πυρετό προετοιμασιών, καθώς ο γάμος θα γίνει σε περίπου δύο μήνες.

Ο Στέφανος Καπίνο και η Μιρκέτα Βιδάλη επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια ήταν αχώριστοι, όμως το 2018 αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Αιτία ήταν η απόσταση που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους, καθώς ο Στέφανος Καπίνο άφησε τον Ολυμπιακό και συνέχισε την καριέρα του στην Αγγλία.

Πέντε μήνες ωστόσο μετά τον χωρισμό τους και συγκεκριμένα τον περασμένο Ιούλιο, ήρθε η επανασύνδεση. Μάλιστα μετά το τέλος των καλοκαιρινών διακοπών ο Στέφανος Καπίνο πήρε μεταγραφή στη Βέρντερ Βρέμης και πρότεινε στην 27χρονη Μιρκέτα να τον ακολουθήσει στη Γερμανία. Λίγους μήνες μετά, το ζευγάρι ζει ευτυχισμένο στη Γερμανία, ενώ ετοιμάζεται να παντρευτεί.


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ