ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Π. Νίκας από το Τολό: Με τη συνεργασία, το διάλογο και τη σκληρή δουλειά μπορούμε να αλλάξουμε την πορεία του τόπου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:01:00 μ.μ. | |
Π. Νίκας από το Τολό: Με τη συνεργασία, το διάλογο και τη σκληρή δουλειά μπορούμε να αλλάξουμε την πορεία του τόπου
 Συνεχίζουμε με επιτυχία την περιοδεία μας σε κάθε γωνιά της Πελοποννήσου, προκειμένου να συνομιλήσουμε με τους συμπολίτες μας για τα πραγματικά προβλήματα της κάθε περιοχής.

Την Κυριακή 07.04, ο υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας επισκέφθηκε το ιστορικό και πανέμορφο Τολό στην Αργολίδα. 
Ο Παναγιώτης Νίκας πραγματοποίησε ανοικτή συνάντηση, όπου συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν (αεροδρόμιο, λιμάνι, δρόμοι, ηλεκτροφωτισμός κ.ά.) Αμέσως μετά, συναντήθηκε με φορείς και επιχειρηματίες, οι οποίοι του έθεσαν προβλήματα και ζητήματα που αφορούν στην περιοχή.
Ο υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου συζήτησε όχι μόνο για τα προβλήματα αλλά και για τις λύσεις, για τις οποίες χρειάζεται σοβαρότητα και σκληρή δουλειά, ενώ δεσμεύθηκε για όσα μπορούν και πρέπει να γίνουν, σύμφωνα και με το θεσμικό πλαίσιο και τις αρμοδιότητες της Περιφέρειας.
Με κεντρικούς άξονες τη συνεργασία, το διάλογο και τη σκληρή δουλειά μπορούμε να αλλάξουμε την πορεία του τόπου, γιατί και το Τολό, η Αργολίδα και η Πελοπόννησος αξίζουν καλύτερα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ