ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 9 Απριλίου 2019

Ναύπλιο: Τρεις ταινίες για όλα τα γούστα έρχονται στο "Cine Nafplio"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:29:00 μ.μ. | |
Ναύπλιο: Τρεις ταινίες για όλα τα γούστα έρχονται στο "Cine Nayfplio"
Τρεις νέες ταινίες προβάλει ο κινηματογράφος Cine Nafplio από την Πέμπτη 11 Απριλίου έως και την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019.
** Shazam! **
ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 11/4 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 17/4
ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 10:00 το βράδυ

Αν θες να σώσεις τον κόσμο, πες τη μαγική λέξη!

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Ο Μπίλι Μπέιτσον (Angel), χάρη στην ευγενική «χορηγία» ενός αρχαίου μάγου, κάθε φορά που φωνάζει τη λέξη - SHAZAM! – μεταμορφώνεται από 14χρονο έφηβο στον ενήλικα σούπερ ήρωα Shazam (Λίβαϊ)! Ωστόσο, παρά το θεόρατο γεροδεμένο σώμα του, παραμένει μέσα του παιδί και όπως είναι φυσικό διασκεδάζει με την ενήλικη έκδοση του εαυτού του, κάνοντας ό, τι θα έκανε κάθε έφηβος που θα αποκτούσε ξαφνικά υπερδυνάμεις: σπάει πλάκα! Μπορεί να πετάξει; Βλέπει με ακτίνες Χ; Μπορεί να ρίξει αστραπές με τα χέρια του; Μπορεί να απουσιάζει από τις εξετάσεις του σχολείου; Ο Shazam δοκιμάζει τα όρια των ικανοτήτων του με την χαρούμενη απερισκεψία ενός παιδιού. Αλλά θα χρειαστεί να μάθει να ελέγχει τις δυνάμεις του προκειμένου να μπορέσει να πολεμήσει τον σούπερ - κακό Δρ. Ταντέους Σιβάνα (Στρονγκ). 
 ** Η Χήρα **
ΠΕΜΠΤΗ 11/4, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/4, ΔΕΥΤΕΡΑ 15/4, ΤΡΙΤΗ 16/4 ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 17/4
ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 7:30 το απόγευμα
ΜΟΝΟ TO ΣΑΒΒΑΤΟ 13/4 ΣΤΙΣ 8 το βράδυ


O βραβευμένος με Όσκαρ Νιλ Τζόρνταν (The Crying Game) επιστρέφει με ένα σύγχρονο, αγωνιώδες ψυχολογικό θρίλερ. Σε αυτή την ανατριχιαστική και έκρυθμη ιστορία πρωταγωνιστούν η σπουδαία Ιζαμπέλ Ιπέρ (Elle) μαζί με την ταλαντούχα Κλόι Γκρέις Μόρετζ (Carrie). Σε σενάριο των Νιλ Τζόρνταν και Ρέι Ράιτ (The Crazies) η ταινία δεν χάνει καθόλου χρόνο και παρασέρνει το κοινό σε έναν ανεμοστρόβιλο εμμονής και παράνοιας, αποκαλύπτοντας σιγά σιγά την πραγματική φύση των χαρακτήρων χάρη στην καθηλωτική αφήγηση του Τζόρνταν και τις εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών.

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Η Φράνσις (Κλόι Γκρέις Μόρετζ), μία νεαρή γυναίκα που πενθεί τον θάνατο της μητέρας της, ανακαλύπτει μία χαμένη τσάντα στο μετρό της Νέας Υόρκης και αποφασίζει να την επιστρέψει στην κάτοχο της. Αυτή είναι η αρχή μίας ασυνήθιστης φιλίας με την αινιγματική χήρα Γκρέτα (Ιζαμπέλ Ιπέρ), παρά τη δυσαρέσκεια της καλύτερης της φίλης Έρικα (Μάικα Μονρόε). 
 ** Πως Να Εκπαιδεύσετε το Δράκο Σας 3 **
ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΠΕΜΠΤΗ 11/4, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12/4, ΔΕΥΤΕΡΑ 15/4, ΤΡΙΤΗ 16/4 ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 17/4
ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ: 5:00 το απόγευμα

ΜΟΝΟ TO ΣΑΒΒΑΤΟ 13/4:
Α΄ ΠΡΟΒΟΛΗ 3 το μεσημέρι- Β' ΠΡΟΒΟΛΗ 5:30 το απόγευμα

ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14/4:
Α' ΠΡΟΒΟΛΗ 11:30 το πρωί - Β' ΠΡΟΒΟΛΗ 4 το απόγευμα - Γ' ΠΡΟΒΟΛΗ 6:30 το απόγευμα



Η σειρά ταινιών «Πώς να Εκπαιδεύσετε το Δράκο σας» ολοκληρώνουν την πετυχημένη τριλογία τους, με τη νέα αυτή περιπέτεια! Για τους περισσότερους θεατές και κριτικούς, πρόκειται για μια από τις καλύτερες animation ταινίες στην ιστορία DreamWorks. Μια επικών διαστάσεων και ψυχαγωγική ιστορία για την ουσία της ενηλικίωσης, για το κουράγιο απέναντι στην απειλή του «αγνώστου», για την ανεκτικότητα απέναντι στο διαφορετικό και για την αποδοχή. Αυτό που ξεκίνησε ως μια απίθανη φιλία ανάμεσα σε έναν έφηβο Βίκινγκ και σε έναν τρομερό δράκο, έχει εξελιχθεί σε μια επική περιπέτεια που μάγεψε τους θεατές και φέτος απογειώνεται στο τρίτο και τελευταίο μέρος!

ΥΠΟΘΕΣΗ: Στη νέα ταινία, ο επικεφαλής και κυβερνήτης του Μπερκ, έχοντας την Άστριντ στο πλευρό του, έχει δημιουργήσει μια καλά κρυμμένη ουτοπία δράκων, όπου μπορούν να ζουν ελεύθεροι και σε πλήρη αρμονία με το περιβάλλον τους. Όμως, ο κίνδυνος δεν θα αργήσει να εμφανιστεί και η πιο σκοτεινή απειλή θα ταράξει την ισορροπία της καλά κρυμμένης αυτής πόλης.





ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ