ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

100 μικροί αθλητές της Α.Ε Ελευθερούπολης κατέκλυσαν το Ναύπλιο!!!!!

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:48:00 μ.μ. |
100 μικροί αθλητές της Α.Ε Ελευθερούπολης κατέκλυσαν το Ναύπλιο!!!!!
Με αποστολή 100 αθλητών, 7 προπονητών και παρουσία 60 γονέων, η αθλητική οικογένεια της Α.Ε Ελευθερούπολης ξεκίνησε νωρίς το πρωί της Κυριακής 19/05 με τρία πούλμαν, περνώντας μια αξέχαστη ημερήσια ποδοσφαιρική εκδρομή.
Όλα ήταν άρτια οργανωμένα και η αποστολή αφού έφτασε σύντομα στον προορισμό της προετοιμάστηκε και έπαιξε συνολικά 9 φιλικούς αγώνες στην περιοχή της Δαλαμανάρας και του Κυβερίου, αντιμετωπίζοντας τον πολύ φιλόξενο Αριστέα Άργους.
Ακολούθησε φαγοπότι σε γραφική ταβέρνα δίπλα σε τρεχούμενα νερά στις πηγές του Κεφαλαρίου κάτω από την δροσιά πανύψηλων πλατάνων.
Η εκδρομή συνεχίστηκε με την επίσκεψη στην πόλη του Ναυπλίου, όπου οι μικροί αθλητές ξεναγήθηκαν σε μια σύντομη διαδρομή στην ιστορική πόλη με την βοήθεια του τουριστικού τρένου της πόλης κάνοντας με τις «φωνές» τους και την «χαρά» τους έντονη την παρουσία τους στην πόλη.
Η εκδρομή συνεχίστηκε στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών και στον επιβλητικό τάφο του Αγαμέμνονα όπου οι μικροί αθλητές μας και οι συνοδοί τους είχαν την ευκαιρία να μάθουν σπουδαία πράγματα για την ιστορία της Ελλάδας κάτω από την εποπτεία φίλου ξεναγού της ομάδας.
Η αποστολή επέστρεψε αργά το απόγευμα με ασφάλεια στην Νέα Ιωνία όπου όλα τα παιδιά και οι γονείς τους έδωσαν υπόσχεση για την επόμενη εξόρμηση στο Σοφικό Κορινθίας και στο Αίγιο Αχαΐας, αφού η εκδρομή στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία!

Στην ανάρτηση του συλλόγου αναφέρονται ακόμα τα εξής:
Συγχαρητήρια σε όλους!!!!
Πάμε Ελε!!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ