ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Ο Κωνσταντίνος Καταγάς από το Τολό, Πλοίαρχος σε ένα από τα γρηγορότερα ταχύπλοα στον πλανήτη (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:18:00 μ.μ. | |
Ο Κωνσταντίνος Καταγάς από το Τολό Πλοίαρχος σε ένα από τα γρηγορότερα ταχύπλοα στον πλανήτη (βίντεο)
 Γεννημένος στο Τολό της Αργολίδας και έχοντας επαφή από τα παιδικά του χρόνια με τα στοιχεία της φύσης μέσα από τη θάλασσα, με το ψαροκάϊκο της οικογένειας, ετσι το ναυτικό επάγγελμα ήταν μονόδρομος.


Πριν ένα χρόνο τον συναντήσαμε για πρώτη φορά ως Ύπαρχο στη γέφυρα του Tera Jet, του μεγαλύτερου ταχύπλοου της Μεσογείου, να πραγματοποιεί εντυπωσιακές μανούβρες με δυσμενείς καιρικές συνθήκες, υπό την επίβλεψη του ξαδέλφου και Δασκάλου του, Cpt Γιάννη Βουτσελάκου.
Σήμερα ο Cpt Κώστας Καταγάς έκανε το όνειρο του πραγματικότητα και η πρώτη του Πλοιαρχία τον βρίσκει σε ένα από τα γρηγορότερα ταχύπλοα στον πλανήτη. Έχοντας στα χέρια του τη δύναμη των 52.000 αλόγων που του δίνουν οι δύο μεγάλες τουρμπίνες του σκάφους, ζωγραφίζει στα κυκλαδίτικα λιμάνια και στα νερά του Αιγαίου.

Τα όνειρα και οι στόχοι δεν σταματούν ποτέ και πάντα υπάρχει το επόμενο βήμα, όμως σήμερα ο Καπτά Κώστας ζει το όνειρό του. Του ευχόμαστε να έχει μια λαμπρή συνέχεια στην καριέρα του και πάντα όμορφα ταξίδια σε ήρεμες θάλασσες.
Πηγή: arxipelagos.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ