ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 4 Μαΐου 2019

Α. Καρούντζος: Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Τολού δεν είναι μια προσωποπαγής επιχείρηση

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:31:00 μ.μ. | |
Α. Καρούντζος: Ο Σύλλογος Επαγγελματιών Τολού δεν είναι μια προσωποπαγής επιχείρηση
Προς: 
ΣΕΤ - ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΟΛΟΥ 

Κύριε Πρόεδρε Γιάννη Γεωργιδάκη καλημέρα. 

Ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι την ετεροχρονισμένη και εκ των υστέρων ενημέρωση για το ΝΕΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΕΤ Αφού το έντυπο αυτό έχει κυκλοφορήσει εδώ και εβδομάδες προς τι αυτή η σημερινή ενημερωση;

Για το θέμα λοιπόν αυτό κάνω δημόσια τις εξής παρατηρήσεις: 

1ον Έγινα δέκτης πολλών παραπόνων από μέλη του συλλόγου μας τα οποία διαμαρτυρήθηκαν γιατί αυτή η επιλεκτική τακτική _ μεταχείριση των χορηγών μελών και μη μελών μας στο εξώφυλλο το ΣΕΤ. 

2ον Οι πληροφορίες _ θεματικές ενότητες του εντύπου είναι λάθος αφού αποκρύπτουν από τον επισκέπτη τους παγκόσμιους προορισμούς τους οποίους μπορεί να επισκεφτεί κατά την διαμονή του στο ΤΟΛΟ και που είναι η ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ ΜΥΚΗΝΕΣ καθώς και το ΠΑΛΑΜΙΔΙ ΝΑΥΠΛΙΟ κλπ. 

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ και ΕΠΕΙΔΗ : 
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΟΛΟΥ δεν είναι μια προσωποπαγής επιχείρηση αλλά οφείλει και ΠΡΕΠΕΙ να ανήκει σε όλα τα μέλη του και όχι να εξυπηρετεί και να προβάλει τους λίγους ,στο εξής οι αποφάσεις που θα παίρνει ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ θα είναι μόνο ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ και όχι προς όφελος των ολίγων και ημετέρων όπως σε αυτή την περίπτωση. 

ΥΓ Επειδή πολλά μέλη μας με εξουσιοδότησαν με την ιδιότητα του μέλους του ΔΣ να τους απαντήσω σχετικά με τον αποκλεισμό τους από έντυπα του ΣΕΤ θα το κάνω δημόσια αναρτώντας αυτή την απάντηση μου στα μέσα μαζικής δικτύωσης. 

Αν δεν γίνω αρεστός σε μερικούς δεν με ενοχλεί θέλω να είμαι με τους πολλούς και αποκλεισμένους, αφού κι εγώ ο ίδιος είμαι αποκλεισμένος από τα πληροφοριακά έντυπα του ΣΕΤ καίτοι μέλος του Δ.Σ οι επιχειρήσεις μου ( ξενοδοχείο και Καφετέρια ) δεν υπάρχουν ούτε φωτογραφία σε αυτά. 

ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΚΑΡΟΥΝΤΖΟΣ 
μέλος ΔΣ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΟΛΟΥ.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ