ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Πέντε σταράτες κουβέντες από τον Δημήτρη Νταβίλη στον Τάσσο Χειβιδόπουλο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:19:00 π.μ. | | |
Πέντε σταράτες κουβέντες από τον Δημήτρη Νταβίλη στον Τάσσο Χειβιδόπουλο
Αγαπητέ ΦΙΛΕ Τάσσο,

Δε θα μπω σε μια στείρα αντιπαράθεση μαζί σου απαντώντας στο λιβελλογράφημα σου. Θα σου πω όμως πέντε σταράτες κουβέντες.

Ο πολιτικός μου πολιτισμός ο οποίος προφανώς λείπει από σένα ,με υποχρέωσε να σε ασπαστώ στον Αχλαδόκαμπο (τι δουλειά είχα βέβαια εκεί αφού είμαι Αθηναίος όπως οι συμβουλάτορες σου σου λένε να λες, ενώ γνωρίζεις πολύ καλά πόσο αγαπώ και ασχολούμαι με τους συμπατριώτες μου και το χωριό). Ποιος είναι αυτός που θα κρίνει την αγάπη μου για τον τόπο καταγωγής μου και το πόσο αχλαδοκαμπίτης είμαι; Αυτό προσβάλλει και όλους εκείνους τους αχλαδοκαμπίτες που ζουν στο εξωτερικό και έχουν ευεργετήσει τον τόπο αυτό με τον δικό τους τρόπο κι ας μην διαμένουν εκεί. Η κάλπη θα σου αποδείξει άλλωστε την αγάπη μου για τον τόπο καταγωγής μου και όχι ο κ. Σκούμπης;.

Για την ιστορία θα σου πω τα εξής: Όταν ήταν νέος πρόεδρος της κοινότητας ο κ. Σκούμπης, ζητούσε από τον αείμνηστο ιατρό M. Μπονώρη και από εμένα να του γράψουμε τι έπρεπε να πει διότι δήλωνε αγράμματος. Στη συνέχεια ανάγκασε τον αντιπρόεδρο του αείμνηστο M. Μπονώρη, απερχόμενος, να χρησιμοποιήσει σκληρές εκφράσεις εναντίον του , σε επιστολή του. Επίσης να αναφέρω ότι με όσους συνεργάστηκε εψυχράνθη πράγμα διόλου τυχαίο (Θ. Μπόγρης, Ι. Σκούμπης και φυσικά μαζί μου).

Όταν φίλε Τάσσο, κατέβηκα για πρόεδρος μόλις γίναμε κοινότητα, ρώτησε σε παρακαλώ τον συμβουλάτορα σου κ. Σκούμπη, αν ήταν μαζί μου. Εάν σου πει όχι, τότε ρώτησε τον εάν ήταν η σύζυγος του υποψήφια σύμβουλος μαζί μου. Εάν και πάλι σου απαντήσει αρνητικά, τότε είναι ψεύτης.

Τελειώνοντας, επειδή δε θέλω να συνεχιστεί η αντιπαράθεση μεταξύ μας και να μπούμε σε προσωπικά, θα αναφερθώ στο μεγάλο αρδευτικό έργο που κόπτεται ότι πραγματοποίησε ο κ. Σκούμπης. Εάν δεν έχει κοντή μνήμη, να θυμηθεί την τελευταία στιγμή που είχε απενταχθή, στάθηκαν δίπλα του 4 άνθρωποι. Τα ονόματα αυτών: αείμνηστος Βασίλης Σελλής, αείμνηστος ιατρός Μπονώρης, Δημήτρης Νταβίλης και την τελευταία ημέρα το μεσημέρι, προσωπικά ο αγαπημένος μου φίλος Πέτρος Τατούλης, κατόρθωσε και πήρε αριθμό πρωτοκόλλου ως βουλευτής από την περιφέρεια και έγινε τελικά το έργο. Και ο κ. Σκούμπης σήμερα, όπως πάντα αχάριστος, στρέφεται κατά του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη. Αυτός είναι ο συμβουλάτορας σου. Όσο για μένα φίλε Τάσσο που αφήνεις υπονοούμενα σχετικά με τη νοσηλεία της Δαμασκηνού σε προκαλώ να καλέσουμε ιατροδικαστή να την εξετάσει. Αν επιβεβαιώσει το πρόβλημα απαιτώ να παραιτηθείς της υποψηφιότητας σου. Αν όχι θα σταθώ ενώπιων της δικαιοσύνης για πλαστογραφία και θα παραιτηθώ εγω από υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος!

Και κάτι τελευταίο, εάν σου είχα πει ότι κατεβαίνω μαζί σου, τότε σίγουρα δε θα έλεγες όλα αυτά που λες τώρα. Πάντως Τάσσο σχετικά με το τελευταίο οικονομικό σκάνδαλο που δημιούργησες σε ολόκληρη την Αργολίδα και έμπλεξες δεκάδες επαγγελματίες του τόπου μας με τους δρόμους πολιτισμού και την ΜΚΟ να ξέρεις ότι έπεσες στα μάτια μου χαμηλά και δυστυχώς επαληθεύτηκαν όλα εκείνα που έλεγαν για σένα για το πώς διαχειρίστηκες την εξουσία στην οποία σε διόρισε ο Πέτρος Τατούλης Εύχομαι να ξεμπλέξεις με την δικαιοσύνη αν και το βλέπω πολύ δύσκολο. Ο λαός θα μας κρίνει στις 26 Μαΐου!

Ο φίλος σου και ο προσωπικός γιατρός σου

Δημήτρης Νταβίλης
Διευθυντής Ω.Ρ.Λ. Κλινικής Γ.Ν.Α. "Η ΕΛΠΙΣ"
Υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος με τον Δημήτρη Καμπόσο
Αλλαγή Πορείας









ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ