ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

Τρόμαξαν οι κάτοικοι όλης της Αργολίδας για πυρκαγιά

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:34:00 μ.μ. | | | |
Τρόμαξαν οι κάτοικοι όλης της Αργολίδας για πυρκαγιά
Μεγάλη ανησυχία δημιουργήθηκε σε χιλιάδες πολίτες της Αργολίδας το απόγευμα του Σαββάτου 14 Σεπτεμβρίου καθώς η έντονη μυρωδιά καμένου τους έκανε να πιστέψουν πως κάποια μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην περιοχή τους.

Τα τηλέφωνα σε όλες της Πυροσβεστικές υπηρεσίες του νομού ηταν αλλεπάλληλα και μέχρι και οι πυροσβέστες να αντιληφθούν τι ακριβώς συμβαίνει υπήρξε κινητοποίηση,  με εκτεταμένους έλεγχους για πυρκαγιά κυρίως προς τα βορειοανατολικά καθώς από εκεί φαινόταν πως προέρχονταν οι καπνοί.
Τελικά διαπιστώθηκε πως λόγω των ενισχυμένων βοριάδων η κάπνα από την φωτιά που είχε ξεσπάσει νωρίς το απόγευμα στο Λουτράκι είχε πνίξει την Αργολίδα δημιουργόντας αποπνικτική ατμόσφαιρα. Τόσο έντονη ηταν η οσμή του καμένου που ανησύχησε και άτομα με αναπνευστικά προβλήματα.
Μέχρι αργά το απόγευμα ο Αργολικός κάμπος και η πόλη του Ναυπλίου είχαν πνιγεί στον καπνό, όπου ακόμα και κατά την δύση του ηλίου ο ουρανός έγινε κατακόκκινος λόγω του καπνού που υπήρχε στην ατμόσφαιρα. Τη νύχτα το φαινόμενο μειώθηκε αισθητά καθώς εξασθένησαν οι θυελλώδεις άνεμοι αλλά και η φωτιά στο Λουτράκι ηταν πια σε ύφεση.

 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ