ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

"Στην Ερμιόνη άλλοτε και τώρα": Το περιοδικό με την εξαιρετική ποιότητα περιεχομένου και παρουσίασης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:34:00 π.μ. | |
"Στην Ερμιόνη άλλοτε και τώρα": Το περιοδικό με την εξαιρετική ποιότητα περιεχομένου και παρουσίασης
Υπάρχουν παραδείγματα κοινοτήτων που έχουν να επιδείξουν ζηλευτή δημιουργικότητα στην επικοινωνία και στη διάσωση τοπικών θησαυρών αρχαιολογικών, λαογραφικών, τοπογραφικών, κ.ά. 

Ταυτόχρονα αποτελούν ένα σημαντικό βήμα έκφρασης καθώς οι πολίτες κοινοποιούν ενδιαφέροντα και δημιουργίες στα γράμματα, τις τέχνες και τις τεχνικές. 
Στην Ερμιόνη η έκδοση ενός περιοδικού αποτελεί, χρόνια τώρα, μια από τις πιο εκφραστικές καταθέσεις της τοπικής κοινωνίας που αναδεικνύει τα θετικά της και διαλογίζεται. 

Ο τίτλος και ο υπότιτλος του περιοδικού συμπυκνώνουν την προσπάθεια με τρόπο εξαιρετικό:
"Στην Ερμιόνη άλλοτε και τώρα", ο τίτλος που επιτρέπει στον αναγνώστη να κατανοήσει την πλούσια ιστορική συνέχεια στην πανέμορφη αυτή περιοχή της Αργολίδας.
"Περιοδική έκδοση για την ιστορία, την τέχνη, τον πολιτισμό και την κοινωνική ζωή της Ερμιόνης", ο υπότιτλος που συμπυκνώνει τα όσα εξαιρετικά αφήνονται να γεμίσουν τις σελίδες της καλαίσθητης έκδοσης. 

Η Παρασκευή Σκούρτη, ο Γιάννης Σπετσιώτης και ο Κώστας Τσεφαλάς, συμπολίτες μας με συνεχή δημιουργική παρουσία (εκδόσεις, Μουσείο Παιδικού Παιχνιδιού, κ.ά) στο τόπο τους, αποτελούν την συντακτική επιτροπή που μοχθεί για να διατηρήσει το περιοδικό στην εξαιρετική ποιότητα περιεχομένου και παρουσίασης. 
Η σημερινή ανάρτηση είναι μια ελάχιστη συμβολή στην επιβράβευση του έργου τους και της πορείας του περιοδικού. Η Ένωση Συγγραφέων - Λογοτεχνών Αργολίδας θα εντάξει στον προγραμματισμό της ένα αφιέρωμα για το περιοδικό. 

(Μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες ή κάποια τεύχη που σας ενδιαφέρουν επικοινωνώντας με την κ. Παρασκευή Σκούρτη στα τηλ: 2754031523 / 2104116650)

Ένωση Συγγραφέων - Λογοτεχνών Αργολίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ