ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Με 137 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα ο Πανελλήνιος Αγώνας Τοξοβολίας στην Αγία Τριάδα Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:35:00 μ.μ. | | | |
Με 137 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα ο Πανελλήνιος Αγώνας Τοξοβολίας στην Αγία Τριάδα Ναυπλίου
 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ακόμα ένας αγώνας τοξοβολίας κλειστού χώρου στο γυμναστήριο της Αγίας Τριάδας το Σαββατοκύριακο 9 & 10 Νοεμβρίου. 

Ο διοργανωτής σύλλογος ΑΟ Μέρμπακα σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας, τον ΔΟΠΠΑΤ και τον δήμο Ναυπλιέων φιλοξένησε για 14η φορά στην Αργολίδα αγώνες τοξοβολίας, στον οποίο συμμετείχαν 40 σύλλογοι και συνολικά 137 τοξότες. 

Μέσα σε αυτούς έδωσαν το παρόν αθλητές της Εθνικής Ελλάδας και πρωταθλητές στο Ολυμπιακό και Σύνθετο τόξο με πολλές διακρίσεις και στο εξωτερικό.
Ο σύλλογος της Αργολίδας συμμετείχε με 13 αθλητές και είχε τις παρακάτω διακρίσεις :

1. Κολυτούμπας Φίλιππος – Ολυμπιακό Τόξο Εφήβων Α (Τρίτη θέση)

2. Παπαδοπούλου Παναγιώτα – Ολυμπιακό Τόξο Νεανίδων Β (Δεύτερη θέση)

3. Οικονομόπουλος Γεώργιος – Ολυμπιακό Τόξο Παμπαίδων Β (Δεύτερη θέση)

4. Γιανένκο Ανδριάνα – Ολυμπιακό Τόξο Πανκορασίδων Β (Τρίτη θέση)

5. Κουγιάς Κωνσταντίνος – Σύνθετο Τόξο Ανδρών Β (Τρίτη θέση)
Τα αναλυτικά αποτελέσματα όλων των αθλητών :

https://www.archery.org.gr/telika-apotelesmata-agona-k-ch-v-agonistikis-katigorias-g-na-ng-e-n-ol-tox-amp-a-g-na-ng-e-n-syn-tox-amp-mik-anaptyxiakos-paradosiakoy-agia-triada-nayplioy-9-noemvrioy-2019/

https://www.archery.org.gr/telika-apotelesmata-agona-k-ch-a-agonistikis-katigorias-a-g-na-ng-e-n-amp-v-agonistikis-katigorias-andron-ol-tox-agia-triada-nayplioy-10-noemvrioy-2019/

Τους αγώνες παρακολούθησε με ενδιαφέρον ο νέος αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κύριος Γιάννης Μαλτέζος, ο οποίος αφού έκανει τις απονομές των μεταλλίων είχε συνομιλία με το ΔΣ του συλλόγου με θέμα την συνεργασία με την Περιφέρεια.
O ΑΟ Μέρμπακα είναι ο μοναδικός σύλλογος τοξοβολίας στην Αργολίδα με σταθερή παρουσία τα τελευταία χρόνια στο άθλημα, τις προπονήσεις διεξάγουν προπονητές πιστοποιημένοι από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την Ομοσπονδία Τοξοβολίας σε συνεργασία με τον Ομοσπονδιακό προπονητή κύριο Κωνσταντίνο Γιάντσιο. Οι προπονήσεις γίνονται στο υπερσύγχρονο κλειστό γυμναστήριο της Αγίας Τριάδας κάθε Τετάρτη και Παρασκευή από τις 16.00 – 19.00.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο διάστημα της τελευταίας 4ετίας έχουν συμμετάσχει στους αγώνες του Ναυπλίου συνολικά 2.250 αθλητές χωρίς να συνυπολογίζονται σε αυτούς οι παράγοντες της ομοσπονδίας, των ομάδων αλλά και οι συνοδοί των αθλητών. Συγκαταλέγονται κατά γενική ομολογία στους πιο άρτια οργανωμένους αγώνες της Ελλάδας και χαίρουν της εκτίμησης όλων των Eλλήνων τοξοτών αποτελώντας διαφήμιση για τον τόπο μας και τους κατοίκους της Αργολίδας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ