ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

Μπαράζ συλλήψεων σε Ναύπλιο και Άργος για διαφορά αδικήματα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:30:00 π.μ. | | |
Μπαράζ συλλήψεων σε Ναύπλιο και Άργος για διαφορά αδικήματα
Συνελήφθη, χθες (29.11.2019) το μεσημέρι, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας ένας 25χρονος ημεδαπός.

Ο συλληφθείς κατείχε ποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Συνελήφθη, χθες (29.11.2019) το απόγευμα, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους – Μυκηνών, 27χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, για κλοπή.

Συνελήφθη, χθες (29.11.2019) το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, 25χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν: α) απόφαση του Τριμελούς Ειδικού Δικαστηρίου Ανηλίκων Ναυπλίου, για ληστεία και β) απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.

Συνελήφθη, χθες (29.11.2019) το απόγευμα, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους – Μυκηνών, 55χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, για κλοπή.

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους- Μυκηνών, μία (1) περίπτωση κλοπής από οικία ημεδαπού, που είχε γίνει τη 22.11.2019, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών Αργολίδας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος τεσσάρων (4) ημεδαπών, ηλικίας από 17 έως και 33 ετών, αντίστοιχα, για κλοπή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ