ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Ταυτόχρονος δημόσιος θηλασμός στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:25:00 μ.μ. | |
Ταυτόχρονος δημόσιος θηλασμός στο Άργος
Η Ομάδα Αργολίδας Εθελοντών Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας και το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 διοργάνωσε μια εκδήλωση - γιορτή για το μητρικό θηλασμό, τον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό και στο Άργος στο Cafe RETRO στην Πλατεία Αγίου Πέτρου.

Από τo 1992 καθιερώνεται διεθνώς ο εορτασμός της Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού από την WABA (Παγκόσμια συμμαχία για την προώθηση του θηλασμού), τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) και τη UNICEF, στις 1 - 7 Αυγούστου.
Σε αυτή τη γιορτή η Ομάδα Αργολίδας Εθελοντών Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας συμμετείχε για 7η συνεχόμενη χρονιά με σκοπό την προώθηση, υποστήριξη, ενημέρωση, ενθάρρυνση και ανταλλαγή πληροφοριών, σχετικά με το μητρικό θηλασμό, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μια ομιλία, αλλά εμπράκτως ως εικόνα και παρουσία «από μητέρα προς μητέρα».
Παράλληλα μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό, έγιναν συζητήσεις. Αν και ο θηλασμός είναι ελεύθερος και δεν υπακούει σε ωράρια, γύρω στις 12.00 καταμετρήθηκαν στον Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό που έγινε την ίδια ώρα σε όλες τις πόλεις!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ