ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Η απάντηση του Δημάρχου Ερμιονίδας σε ψευδή καταγγελία για «Επικίνδυνα μπάζα στον περιφερειακό δρόμο Κρανίδι – Ερμιόνη»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:28:00 π.μ. | |
Η απάντηση του Δημάρχου Ερμιονίδας σε ψευδή καταγγελία για «Επικίνδυνα μπάζα στον περιφερειακό δρόμο Κρανίδι – Ερμιόνη»
 Την 3-5-2020 προβήκατε σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα σας, με την επωνυμία «Αργολικές Ειδήσεις», δημοσιεύματος – επιστολής κατοίκου Ερμιονίδας, χωρίς να αναφέρετε τα στοιχεία του, με τίτλο «Επικίνδυνα μπάζα στον περιφερειακό δρόμο Κρανίδι – Ερμιόνη». 

Κατόπιν επικοινωνίας μας και δικής σας παραδοχής σε εμένα, πέσατε θύματα παραπληροφόρησης, αποσύρατε το ως άνω δημοσίευμα άμεσα και μου χορηγήσατε κατόπιν αιτήματός μου, το ονοματεπώνυμο και την ηλεκτρονική διεύθυνση του αποστολέα αυτής. 

Σας ευχαριστώ για τον επαγγελματισμό σας και την ξεκάθαρη επιδίωξή σας να μεταδίδετε αληθείς ειδήσεις, δεδομένου ότι η συγκεκριμένη, τυγχάνει ξεκάθαρα ψευδής, συκοφαντική και δυσφημιστική και εκ του λόγου αυτού την αποσύρατε άμα την ανακάλυψη της αληθείας από εσάς.

Προς αποκατάσταση της αληθείας σας διαθέτω φωτογραφικό υλικό από το οποίο αποδεικνύεται ότι τα εν λόγω μπάζα για τα οποία διαμαρτυρήθηκε σε εσάς, ηλεκτρονικά και μόνο, ο ανήσυχος συμπολίτης μας, ευρίσκονται εντός ιδιωτικής έκτασης, πλησίον του περιφερειακού δρόμου Κρανιδίου – Πόρτο Χελίου και σε απόσταση τουλάχιστον 5 μέτρων από την άκρη της ασφάλτου. Από αυτή την έκταση δε, ουδείς δημοτικός δρόμος διέρχεται. Αυτό πρακτικά σημαίνει για το μέσο κοινό νου ότι αφενός ο Δήμος δεν έχει αρμοδιότητα για το τι συμβαίνει σε ιδιωτικό χώρο από τη στιγμή ειδικά που δεν τίθεται σε κίνδυνο η δημόσια ασφάλεια ή δεν διακυβεύεται η δημοτική περιουσία, αφετέρου ότι ουδείς κίνδυνος υφίσταται για διερχόμενους πεζούς ή οχήματα δεδομένης της μεγάλης απόστασης του όγκου των μπαζών που περιγράφονται, από τον κεντρικό δρόμο. Η μη διέλευση και είσοδος δε, τρίτων και άσχετων με το χώρο ή τις εργασίες σε αυτόν προσώπων επαφίεται στην αποκλειστική ευθύνη του ιδιοκτήτη ή ενοικιαστή του ιδιωτικού αυτού χώρου.

Επειδή ωστόσο ως Δήμαρχος βρίσκομαι πάντα δίπλα στους συνδημότες μου ανταποκρινόμενος το συντομότερο δυνατό στα αιτήματα ή και τα παράπονά τους και ουδέν τέτοιο παράπονο μου ετέθη ή συμπολίτης μας με τα στοιχεία που μου έχετε χορηγήσει μου παραπονέθηκε ποτέ για αυτό σε εμένα προσωπικά όπως ψευδώς αναγράφει, δηλώνω από την ιστοσελίδα σας ότι θα περιμένω τον εν λόγω συμπολίτη μας, με τα ονοματεπωνυμικά του στοιχεία, στο γραφείο μου στο Δημαρχείο Ερμιονίδας το οποίο είναι πάντοτε ανοιχτό για τους συνδημότες μας. Την ηλεκτρονική του διεύθυνση δε, την οποία επίσης μου χορηγήσατε, έχω αναθέσει στους αρμοδίους να διερευνήσουν εάν ταυτίζεται με τα στοιχεία που μου έχετε γνωστοποιήσει ή εάν κάποιοι κακοπροαίρετοι προκαλούν άδικα τρόμο και πανικό στους συνδημότες μας, ψεύδονται και με συκοφαντούν, με ηλεκτρονικές διευθύνσεις «φαντάσματα» και ψεύτικα στοιχεία στις επιστολές τους.

Με εκτίμηση και τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες.

Γιάννης Γεωργόπουλος
Δήμαρχος Ερμιονίδας
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ