ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

"Μαραθώνιος" Ανάγνωσης στο Δημοτικό Σχολείο Λυγουριού

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:58:00 π.μ. | |
"Μαραθώνιος" Ανάγνωσης στο Δημοτικό Σχολείο Λυγουριού
 Οι μαθητές ,μαθήτριες των Δ1, Δ2, ΣΤ1 και ΣΤ2 τμημάτων του Δημοτικού Σχολείου Λυγουριού, συμμετείχαν στον 9ο Μαραθώνιο Ανάγνωσης, «Όλοι διαφορετικοί, Όλοι ίσοι», που διοργανώθηκε από τις εκδόσεις «Μεταίχμιο. 

Ο Μαραθώνιος υλοποιήθηκε τη φετινή χρονιά, στο πλαίσιο των δράσεων φιλαναγνωσίας της Σχολικής Βιβλιοθήκης που λειτουργεί στη σχολική μας μονάδα..

Ευχαριστούμε όλους τους «Μαραθωνοδρόμους» που συμμετείχαν μαζί με περισσότερους από 19.500 μαθητές από 400 περίπου σχολεία της Ελλάδας, της Κύπρου και του εξωτερικού, αυτούς που έκοψαν το νήμα αλλά και όλους όσοι «έτρεξαν» με τα βιβλία του φετινού Μαραθωνίου. Είμαστε σίγουροι πως το ταξίδι τους ήταν συναρπαστικό και θα τους μείνει αξέχαστο.

Συγχαίρουμε τον μαθητή του Δ1 τμήματος Σ. Α., ο οποίος αναδείχτηκε «νικητής» μετά την κλήρωση των τμημάτων ανά τάξη, που πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιουνίου 2020, κερδίζοντας ένα εκπαιδευτικό επιτραπέζιο παιχνίδι και τρία βιβλία. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Σεπτέμβρη με νέες δράσεις ανάδειξης του καλού παιδικού βιβλίου!

Η Υπεύθυνη Σχολικής Βιβλιοθήκης
Κανέλλου Γεωργία 

Η Διευθύντρια του Σχολείου 
Δουράνου Αικατερίνη


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ