dimitris giannakoyras 1ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Φίλες και φίλοι. Συνδημότισσες και Συνδημότες
Με την παρούσα δήλωση και έχοντας πλήρη επίγνωση της μεγάλης ευθύνης που μου αναλογεί ,θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την απόφασή μου να θέσω υποψηφιότητα ,για το αξίωμα του Δημάρχου Δάφνης – Υμηττού στις επερχόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές.
Η απόφασή μου αυτή δεν αποτελεί μόνο προσωπική επιλογή, αλλά και παρότρυνση πολλών συμπολιτών, να ηγηθώ ενός ανεξάρτητου συνδυασμού για την ανασυγκρότηση του Δήμου μας. Σίγουρα όλοι μας έχουμε τις πολιτικές μας ιδεολογίες και τα πολιτικά μας πιστεύω ,αναπόσπαστο κομμάτι ενός Δημοκρατικού πολιτεύματος ,για τα κοινά όμως και κυρίως στην ενασχόληση με την τοπική αυτοδιοίκηση, οι πολιτικές ιδεολογίες και οι κομματικοί παρεμβατισμοί πρέπει να μπαίνουν στο περιθώριο και να εκλέγονται άνθρωποι με εμπειρία , μεράκι ,όραμα. Οι Δημότες θέλουν να τους διοικούν άνθρωποι που θα κάνουν τη ζωή τους καλύτερη.
Η διαδρομή μου, επαγγελματική, κοινωνική και πολιτική είναι γνωστή. Στην καθημερινή μας πορεία, ο καθένας αξιολογείται. Αξιολογούνται οι δραστηριότητές του, οι θέσεις, η στάση ,το ήθος και οι πρακτικές του. Ήδη άξιοι και ικανοί άνθρωποι, από όλο το πολιτικό φάσμα, πλαισιώσουν τον αρχικό πυρήνα της πρωτοβουλίας αυτής και πληθαίνουν καθημερινά. Θα συνεργαστούμε με νέους ανθρώπους, όχι μόνο σε ηλικία, αλλά πρωτίστως σε ιδέες και νοοτροπία .

Φίλες και φίλοι


Με αυτό το πνεύμα και με τη συμπαράσταση όλων των υγιών δυνάμεων , σας καλώ σε συστράτευση, χωρίς αποκλεισμούς και προκαταλήψεις, συμμετέχοντας ενεργά είτε ως υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι στην παράταξη “Δάφνη Υμηττός Μαζί.” ,είτε ως απλοί στρατιώτες ,στην προσπάθεια που ξεκινώ για την ανάπτυξη και την πρόοδο του Δήμου. μας.
Η Αυτοδιοίκηση απαιτεί συνεννόηση και συνεργασία, απαιτεί όρεξη για δουλειά και διάθεση προσφοράς, γνωρίσματα που θέλω να πιστεύω πως αναγνωρίζουν στο πρόσωπό μου οι συμπολίτες μου. Ξεκινώ λοιπόν αυτή την ανεξάρτητη αυτοδιοικητική πορεία από τη θέση του επικεφαλής της Παράταξης «Δάφνη – Υμηττός Μαζί» έχοντας πάντα στο μυαλό μου τα λόγια του Αγάθωνα « O άρχοντας της πόλης δεν πρέπει να ξεχνά τρία πράγματα :
“Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει.
Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει.
Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει.”

Με εκτίμηση

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Θ.ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΑΦΝΗΣ ΥΜΗΤΤΟΥ

«ΔΑΦΝΗ ΥΜΗΤΤΟΣ ΜΑΖΙ»

 

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Κατάγομαι από το Αθήναιον Αρκαδίας και μένω από το 1970 στην οδό Τραπεζούντος στα σύνορα Δάφνης -Υμηττού.
Φοίτησα στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης και τελείωσα το 2ο Γυμνάσιο και Λύκειο Υμηττού.
Οι γονείς μου ήταν δάσκαλοι και υπηρέτησαν για πολλά χρόνια στο 3ο και 6ο Δημοτικά Σχολεία Δάφνης.
Είμαι καθηγητής φιλόλογος , δημοσιογράφος και εκδότης μιας από τις μεγαλύτερες Αρκαδικές εφημερίδες «ΑΡΚΑΔΙΚΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» και του ειδησεογραφικού site Arkadiapress.gr.
Ασχολούμαι πολλά χρόνια με την ιδιωτική εκπαίδευση και ήμουν ιδιοκτήτης των φροντιστηρίων Μ.Ε «ΑΘΗΝΑΙΟΝ» στο Παλαιό Φάληρο 1993-1999 και «ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ» στον Υμηττό 1996-2008.
Ασχολούμαι πολλά χρόνια με τα κοινά .
Ήμουν πρόεδρος του Συλλόγου των Απανταχού Αθηναιατών Αρκαδίας 2006-2010, και εκλεγμένος Νομαρχιακός Σύμβουλος Αρκαδίας καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση με τρεις χιλιάδες σταυρούς με το συνδυασμό « Η Αρκαδία μας η Δύναμή μας» και τακτικό μέλος της 2ης Νομαρχιακής Επιτροπής «Διοίκησης Οικονομικών Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης».
Από το 2010 μέχρι και σήμερα είμαι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δάφνης – Υμηττού.
Την τετραετία 2010 -2014 με το Συνδυασμό «Μπροστά Δάφνη – Υμηττός» με επικεφαλής τον Μανώλη Σταυρακάκη και την πενταετία 2014-2019 με το συνδυασμό «Δάφνη Υμηττός Ενότητα σύγχρονη Πόλη» με επικεφαλής το Δημήτρη Αργιανά.
Από το 2015 είμαι πρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων Δάφνης Υμηττού «Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» και μέλος του Δ.Σ της Εταιρείας Αρκαδικών Γραμμάτων και Τεχνών.
Για το συγγραφικό μου έργο βραβεύτηκα το 2014 από την Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών και τον πρόεδρο Λευτέρη Τζόκα με τιμητικό Δίπλωμα.
Είμαι παντρεμένος με την Ελένη Χριστοπούλου καθηγήτρια Φιλόλογο, υπάλληλο στο Κ.Ε.Π Υμηττού και πατέρας ενός οκτάχρονου κοριτσιού.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ

 

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: