ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΟ ΡΟΕΙΝΟΜε ενθουσιασμό υποδέχτηκαν οι κάτοικοι του Ροεινού τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, o οποίος εγκαινίασε το έργο ««Ανακαίνιση χώρου πλατείας ΤΚ Ροεινού».

Το έργο περιλάμβανε πέρα από την ανακαίνιση το χώρου της κεντρικής πλατείας και την αντικατάσταση οργάνων στην παιδική χαρά που βρίσκεται στην πλατεία, η οποία πληροί πλέον τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφάλειας.

Η πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου κα. Ελένη Καρούντζου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην αρωγή του Περιφερειάρχη σε όλη την πολιτική του διαδρομή λέγοντας χαρακτηριστικά «Ο κύριος Τατούλης έχει βοηθήσει το Ροεινό από όποια θέση και αν έχει υπηρετήσει ως Βουλευτής, ως Υπουργός και ως Περιφερειάρχης».

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στην προσπάθεια της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την ανάδειξη των συγκριτικών και ανταγωνιστικών της πλεονεκτημάτων του Μαινάλου και των μοναδικής ομορφιάς χωριών στην περιοχή του Φαλάνθου, τονίζοντας το έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο Αρκουδόρεμα και στη Παναγίτσα του Ροεινού.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροεινού τίμησε για την διαχρονική του προσφορά τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη και ευχαρίστησε τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας για την συμβολή τους στην ολοκλήρωση του συγκεκριμένου έργου.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκε και η Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών κα. Νικολάκου Κωνσταντίνα.

Αφήστε τα σχόλια σας

Δημοσίευσε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης

0
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια
Κατηγορία: